Foto: Privātais arhīvs

Grima meistare, "Instagram" influencere Krista Zvirgzdiņa pievienojusies "Superbingo" TV komandai, portālu "Delfi" informē TV3.

Līdzšinējiem TV spēles "Superbingo" vadītājiem Armandam Simsonam un Ligitai Miezei no svētdienas pievienosies vēl viena vadītāja – grima meistare un influencere Krista Zvirgzdiņa, kurai "Instagram" platformā ir vairāk nekā 12 tūkstoši sekotāju, pārsvarā dāmas.

"Kā dalībniece esmu piedalījusies vairākos TV projektos, piemēram, "Latvijas Zelta Talanti", "Dziedošās ģimenes ". Esmu iepazinusi televīzijas šovu aizkulises kā grima māksliniece šovos "Ievas Jaunās Pārvērtības", "Stilistu kaujas". Veidoju grimu un matu sakārtojumus vairāku Latvijā pazīstamu mūziķu videoklipos, sadarbojoss ar Latvijas labākajiem fotogrāfiem. Kā arī uzturu un attīstu savu instagramu kā influencere," teic 27 gadus vecā vizāžiste.

Jaunā vadītāja Krista raidījumam "Superbingo" pievienosies jau svētdien, 13. jūnijā, savukārt vadītāja Nora Legzdiņa no skatītājiem atvadījās jau 6. jūnijā.

Par vadītāju maiņu plašāk stāsta raidījuma producente Kristīne Balāvina: "Mēs esam ļoti pateicīgi vadītājai Nora Legzdiņa par ilgstošo un profesionālo sadarbību, svētdienas rītos sveicinot TV3 skatītājus. Tā ir bijusi lieliska sadarbība vairāk nekā triju gadu garumā. Taču no TV pasaules Nora nepazudīs, jo viņa jau vairāk nekā gadu strādā citā TV projektā kā redaktore un režisore, kā arī paralēli veido arī mūzikas klipus un iesaistās citos video producēšanas projektos".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!