Foto: Publicitātes foto

Svētdien pirmizrādi piedzīvoja TV3 muzikālā šova "Balss maskā" otrā sezona, un ir arī pirmais "kritušais".

Šova pirmajā raidījumā uz skatuves pirmos pavedienus atklāja sešas maskas – Spēkavīrs, Zilais Pūķis, Saules Meita, Baltais Vilks, Sēne un Siļķe Kažokā. Kā pirmo detektīvi detektīvi atmaskoja Zilo Pūķi, zem kura maskas slēpās žurnāliste un skaistuma blogere Una Ulme, kura uzstājās ar Kailijas Minogas dziesmu "In your eyes".

Detektīvi minēja, ka zem maskas varētu būt grupas "Prāta Vētra" menedžere Aija Auškāpa, psiholoģe Aina Poiša vai Inga Bērziņa, mūziķe Maija Sējāne, TV personība Kristīne Virsnīte vai kāda no pašmāju influencerēm – Beta Beidz, Sindija Bokāne vai Katrīna Sauliete.

Samanta Tīna neslēpa pārsteigumu, zem maskas ieraugot Unu: "Ak, šausmes, esmu šokā! Mīļās Latvijas dāmas, kundzes un jaunkundzes, lūdzu, paskatieties uz Unu Ulmi – viņa izskatās kā 18 gadus jauna meitene, tādēļ arī mūsu minējumi bija par jaunām meitenēm!"

Detektīvu komplimenti nemaz nemulsināja Unu: "Skaistumam nav gadu. Kad jūs uzsākāt šo jauno meiteņu minēšanu, es sapratu, ka man ar seksuālo enerģiju viss vēl ir kārtībā!"

Unai dalība šovā ir bijis īsts izaicinājums: "Samanta ieraudzīja to uztraukumu, man bija mandrāža. Es esmu publisks cilvēks, bet uz skatuves nejūtos kā savā lauciņā. Man šī bija totāla kāpšana ārā no komforta zonas. Pēdējo reizi es biju dziedājusi pamatskolas korī, tādēļ man nācās arī šīs iemaņas apgūt. Es dzirdēju, ka man ir balss un ka tā skan, lai arī cik kritiski detektīvi izsakās, jūs nezināt, kā tā skanēja pirms tam!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!