Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ ne viens vien LNT pārraides Labvakar, Latvija! skatītājs piedzīvoja pārsteigumu, jo ierastā raidījuma vadītāja - aktiera Jura Kalniņa - vietā ēterā kopā ar Jolantu Strikaiti rosījās mūziķis Jānis Auzāns (abi attēlā).

Telekompānijas LNT producents Guntars Gulbiņš DELFI Izklaidei, skaidrojot lēmumu par vadītāja maiņu, atzina, ka tas darīts, jo iecerēts mainīt raidījuma Labvakar, Latvija! formātu.

"Vēlamies pārraidi veidot vieglāku, izklaidējošāku, vairāk orientētu uz izklaidi, lai tas būtu nedaudz, ja vietā minēt šādu apzīmējumu, "dzeltenāks". Formāta nesaderības dēļ turpmāk raidījumu nevadīs Juris Kalniņš," paskaidroja Gulbiņš.

Jau otrdienas vakarā televīzijas skatītājiem bija iespēja novērtēt jaunā vadītāja Jāņa Auzāna, kurš savulaik tika dēvēts pat par Latvijas "sekssimbolu", prasmes, kuras mūziķis ieguva, kopā ar brāli Ati Auzānu vadot šova Dziedošās ģimenes ceturtā sezonas pārraides.

Arī pirms šī izaicinājuma Jānis paguvis "apbružāties" televīzijas vidē - savulaik viņš dziedāja brāļa vadītajā Oranžajā korī Koru karu pirmajā sezonā, bet vēlāk piedalījās šovā Dejo ar zvaigzni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!