Foto: Publicitātes foto/Privātais arhīvs

Kamēr daži Lauku sētas dalībnieki joprojām turpina ecēties par piedzīvoto, citiem avantūra kļuvusi par pagriezienu punktu, lai uzsāktu jaunu dzīvi. Pie otrajiem pieder arī simpātiskā Arta Brūvere (attēlā), kura pēc šova piedzīvojusi ne tikai vizuālas pārvērtības.


Sapratusi, ka kūts darbi viņu nesaista

"Piedaloties šovā, guvu sev nozīmīgas atklāsmes par lauku dzīvi. Sapratu, ka es vairs neesmu lauku meitene, ka esmu izaugusi no tā," sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj meitene no Līvānu novada Rudzātu pagasta.

Artas bērnība pagājusi kārtīgā saimniecība ar slaucamajām gotiņām, taču dalība Lauku sētā pielikusi šim posmam treknu punktu. "Tagad dzīvoju Rīgā, strādāju par fizioterapeiti Rīgas 2. internātpamatskolā.

Šovā sapratu, ka mana personība neatbilst laukiem – man vajag pilsētu. Esmu Rīgas meitene. Reizi mēnesī aizbraucu pie vecākiem, palīdzu arī darbos, taču ikdienā man vajag to pilsētas burzmu, " stāsta Arta.

Lielais Mārtiņš atkal sasparojies

Par Lauku sētas vienu no interesantākajā tēmām kļuva Artas attiecības ar šova kolēģi Mārtiņu Mārtiņsonu jeb lielo Mārtiņu. Mārtiņa iecerētais ekrāna romāns beidzās tā arī neiesācies – Arta puiša romantiskajiem uzmanības apliecinājumiem neļāvās.

Lai arī pēc izbalsošanas Mārtiņš DELFI Izklaidei stāstīja, ka viņam pielūdzēju netrūkst un ar Artu viņš kontaktēties vairs nedomā, acīmredzot, puisis savas domas mainījis.

"Nosmējos, jo publiski viņš stāsta, ka negrib mani satikt, taču tajā pašā laikā man raksta. Pirms neilga laika saņēmu no viņa ziņu – Mārtiņš grib atkal satikties," smejoties stāsta Arta.

Draudzīgu attiecību vārdā viņa uz tikšanos labprāt aizies, taču uz neko vairāk Mārtiņš gan nevarot cerēt.

Foto: DELFI

Šova kolēģe iedvesmo kļūt skaistākai

TV draugi ievērojuši, ka Arta pēc šova vizuāli uzplaukusi – meitene ieguvusi perfektu augumu, pamainījusi sasuku un stilu. Atraktīvā meitene atklāj interesantu niansi – viņas motivācija šajā ziņā ir šova kolēģe Evija Smane, kura pēc Lauku sētas īsā laikā atbrīvojās no 19 liekā svara kilogramiem.

"Evija tagad ir mana labākā draudzene. Šī draudzība ir lieta, par kuru šovam esmu vispateicīgākā. Evija mani iedvesmo ar saviem rezultātiem, es savukārt pamudinu viņu," par vasaras avantūras pozitīvo iznākumu priecājas Arta.

Viņa atklāj, ka allaž centusies ievērot veselīgu dzīvesveidu, bet pēc TV projekta īpaši intensīvi sākusi sportot. "Man ir svarīgi, lai mans izskats atbilst manai iekšējai būtībai. Iekšēji esmu labs cilvēks, gribas, lai arī mans izskats to atspoguļo.

Nesen bija uznākusi maza krīze veselīga dzīvesveida ievērošanā, un tieši Evija bija tā, kura mani sapurināja un iedvesmoja nepadoties," draudzenei pateicīga Arta.

Foto: Publicitātes foto

Nepatīk uzvarētāja zvaigžņu slimība

Pār šovu, kas skaistā saimniecībā pulcēja jaukus un interesantus cilvēkus šobrīd melnu ēnu met vien tā uzvarētāja Mārtiņa Aiņa Rogas publiskā gānīšanās par galveno balvu – vīrietis cerējis, ka laimnests būs lielāks.

Arta atklāja, ka Lauku sētas dalībnieki no Mārtiņa pēdējā laikā cenšas distancēties.

"Viņa izdarības mums ir negatīvs pārsteigums. Visi parakstījām vienādu līgumu, visi skaidri zinājām, kāda uzvaras gadījumā būs balva. Tajā starpā arī Mārtiņš.

Man jau šķiet, ka te ir stāsts ne tikai par Mārtiņa mantkārību. Drīzāk pie vainas ir viņa zvaigžņu slimība – Mārtiņš nesaprot, ka šovs ir beidzies, viņš grib to visu paildzināt, noturēt popularitāti, un diemžēl viņš to dara šādā veidā," spriež Arta, kura pati labi apzinās, ka ekrānā pieredzētais bija jauka avantūra, bet tagad jādzīvo tālāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!