Foto: Privātais arhīvs

Ceturtdien, 14. martā, muzikālā televīzijas šova Koru kari dalībnieku Katrīnes un Edgara Kreiļu (abi kopā attēlā) ģimenē piedzima ilgi gaidītais mazulis, kura nākšanu pasaulē jau šova pagājušās tiešraides laikā gaidīja un prognozēja teju visa Latvija.

Pāris ir kļuvis par vecākiem meitiņai, kurai dots vārdiņš Kerija - mazulīte pasaulē nākusi ceturtdienas vakarā pulksten 23:17. Kā informē Kreiļi, Kerija pēc dzimšanas svērusi 3,36 kilogramus un bijusi 54 centimetrus gara.

Sarunā ar DELFI Izklaide jaunie vecāki atzīst, ka, neraugoties uz nelielajiem sarežģījumiem dzemdībās, kā rezultātā pat mainīta slimnīca un mazulis piedzimis ar ķeizargrieziena palīdzību, visi trīs jūtas lieliski un laimīgi.

"Uz Jelgavas slimnīcu aizbraucām jau trešdienas vakarā, tomēr ārsti mums ļāva nakti pavadīt mājās un aicināja atpakaļ braukt tikai nākamās dienas rītā. Tā nu abi kārtīgi izgulējāmies un tad uz slimnīcu devāmies pa otram lāgam.

Tā kā dzemdībām noliktais datums, kas bija 8. marts, jau bija pārsniegts, tās tika stimulētas, tomēr bez rezultātiem. Gaidīšanas laiks ievilkās, un pasliktinājās arī ārstu attieksme. Beigu beigās izšķīrāmies par labu dzemdībām Rīgā, kā arī ķeizargriezienam, lai neapdraudētu ne Katrīnes, ne mazuļa veselību," stāsta jaunais tēvs.

Taujāti, vai ģimenes pieaugums ietekmēs jauno vecāku dalību šovā, Edgars atbild apstiprinoši. "Protams, Katrīnei šobrīd ir jābūt kopā ar mazuli un jāatgūst veselība, kas ir primārais, tādēļ viņa mūs atbalstīs pie televizora ekrāna, savukārt es turpināšu pārstāvēt mūsu kori arī tiešraidēs.

Tomēr domāju, ka jau pavisam drīz arī Katrīne būs atkopusies, jo viņai ir patiesi stipra veselība. Ceru, ka kādā no šova turpmākajiem raidījumiem mūs vēl noteikti varēs redzēt abus kopā.

Vēlamies pierādīt, ka arī jauni vecāki spēj apvienot ģimenes pienākumus ar saviem vaļaspriekiem, jo visa pamatā galu galā ir tas, ka darām to, ko mīlam.

Tāpat mūs ļoti atbalsta kora dalībnieki un visi priekšnesumu gatavošanā iesaistītie cilvēki. Saņemam ļoti daudz rūpju, laba vēlējumu un visdažādāko piedāvājumu palīdzēt ikdienas pienākumos, un palīdzīgu roku mazuļa auklēšanā pat ir piedāvājusi arī šova vadītāja Anna Rozīte," nosmej Edgars.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!