Foto: DELFI

Īstas mocības šova Jaunā talantu fabrika telpās piedzīvojusi dziedātāja Kristīne Šomase (attēlā). Vēl nesen meitene solījās, ka atbrīvosies no sava kaitīgā ieraduma – smēķēšanas -, taču tagad, kad beidzot viņai radusies šāda iespēja, jauniete nespēj pavadīt pat vienu dienu bez cigaretes.

Aizvadītajā nedēļas nogalē šova dalībnieks Pāvels Fomkins savas attieksmes un tiešraižu kavēšanas dēļ izpelnījās sodu, kuru nācās izciest visiem "fabrikantiem" - jauniešiem tika liegta iespēja smēķēt.

Par īpaši lielu pārbaudījumu tas izvērtās Šomasei, kura nespēja divas dienas iztikt bez dienišķā dūma un pat mēģināja pārējos šova dalībniekus pavedināt pārkāpt noteikumus un doties uzsmēķēt kopā ar viņu.

Lai gan piektdienas vakaru Kristīne izturēja godam, sestdiena viņai bija īstas mocības. Jauniete sūkstījās, ka šī ir šausmīgākā diena viņas dzīvē - viņai ir vesela paciņa cigarešu, taču to nedrīkst izmantot.

Kristīne visu dienu mēģināja šova balstiņai Vollijam izlūgties atļauju uzsmēķēt, skaidrojot, ka viņa jūtas nervoza un ātri uzvelkas, un divas dienas izturēt bez pīpēšanas ir ļoti grūti, taču šis lūgums nesasniedz dzirdīgas ausis.

Sapratusi, ka Vollijs ir nelokāms, Šomase ķērās pie daudz nopietnākiem argumentiem, sakot, ka pat viņas mamma atbalsta šo viņas netikumu. Kristīne pat draudēja, ka, ja netiks dota atļauja pīpēt, viņa smēķētavā ar cigareti zobos pavadīs visu pirmdienu.

Jauniete uz smēķēšanu un noteikumu pārkāpšanu mēģināja pierunāt arī citus šī kaitīgā ieradumu cienītājus - gan Ravitu, gan Dāvi, gan Pāvelu. Kā vēsta šova pārstāvji, ir pamatotas aizdomas, ka jauniete patiešām arī paslepus uzpīpēja un, ja tas apstiprināsies, "fabrikantiem" tiks uzlikts kārtējais sods.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!