Foto: Publicitātes foto

No piektdienas, 13. septembra, Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt divas jaunas ārvalstu filmas, un viena no tām ir režisora Vudija Allena jaunākā drāma Jasmīnas stāsts (Blue Jasmine).

Filmas sižets ir sekojošs: kad elegantās Ņujorkas augstāko aprindu dāmas Jasmīnas dzīvē izjūk viss, tajā skaitā laulība ar turīgo uzņēmēju Halu, viņa pārceļas dzīvot pie māsas Džindžeras viņas pieticīgajā Sanfrancisko dzīvoklītī.

Jasmīnas mērķis ir savākties un mēģināt sakārtot savu dzīvi, bet tālākie notikumi risinās klasiskā "Vudija Allena stilā".

Filmas Jasmīnas stāsts oficiālais reklāmas treileris

Šī ir Vudija Allena 45. filma režisora krēslā, un kritiķi uzsver, ka pēdējos gados ar vairākām veiksmīgām filmām (To Rome with Love, Midnight in Paris, Vicky Christina Barcelona u.c.) viņš piedzīvojis sava veida "atdzimšanu".

Galvenajā lomā filmējusies Keita Blanšeta (attēlā), bet pārējās lomās iejutušies Aleks Boldvins, Sallija Houkinsa, Pīters Sarsgārds, Bobijs Kanavale un Maikls Stūlbargs (pēdējie divi no seriāla Boardwalk Empire).

Plašākā kino nomā filma skatāma jau trīs nedēļas, un šajā laikā tā Vudija Allena mērogiem izrādījusies ārkārtīgi ienesīga - tā nopelnījusi jau 25 miljonus dolāru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!