Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas izskaņā TV3 iepazīšanās šova Saimnieks meklē sievu skatītājus pārsteidza bildinājums – brašais guļbūvju celtnieks Ventis Vītols lūdza saimnieces Magones Burkas roku, un, lai gan sieviete teica jāvārdu, tapis zināms, ka pēc atgriešanās no kruīza viņa steigusi laimi meklēt citur.

Jau vēstīts, ka bildinājums notika uz kuģa, kas šova dalībniekus veda Vidusjūras kruīzā, bet pēc atgriešanās uz cietzemes Magone nevis devusies pie Venta vīt mīlas ligzdiņu, bet gan mērojusi ceļu uz Siguldu, kur dzīvo cits potenciālais precinieks - galdnieks un dzejnieks Rasmuss Vaicis (attēlā).

Rasmuss sarunā ar DELFI Izklaidi godīgi atzīst, ka Magones pāris dienu ilgajā ciemošanās laikā viņam radusies sajūta, ka sieviete ieradusies novērtēt, kā viņš dzīvo - viņaprāt, Magone nav izslēgusi iespēju, ka tieši Rasmuss varētu uzņemties rūpes par viņu, viņas dēlēnu Robertu un gaidāmo mazuli.

Pēc ciemošanās Magone Rasmusam gan pavēstījusi, ka starp viņiem nekas nopietnāks neesot iespējams, bet abi varot palikt labi draugi. Tāpat viņa tikai pēc atgriešanās Kalētos "līgavainim" atklājusi, ka ir otrā bērniņa gaidībās, un šī ziņa Rasmusam palīdzējusi samierināties ar atteikumu.

"Sievieti ar vienu bērnu es vēl varētu kaut kā uzturēt, bet, godīgi sakot, mans materiālais stāvoklis nekādā gadījumā neļautu uzņemties atbildību par diviem bērniem. Tas būtu smagi," atklāts ir Rasmuss.

Par Magones ciemošanos pie Rasmusa uzzinājis arī Ventis - viņam kāds svešinieks Draugiem.lv portālā paziņojis, ka ir redzējis Magoni Siguldā, bet pati sieviete tajā laikā Ventim melojusi, ka ciemojas pie draudzenes.

Pēc kārtīgākas tincināšanas Magone gan atzinusies, kur patiesībā bijusi, bet, kā DELFI Izklaidei pastāstīja Ventis, par šo ciemošanos un apzinātajiem meliem sieviete neesot ne atvainojusies, ne arī sniegusi kādus paskaidrojumus.

Rasmuss gan apšauba, ka Ventis būtu bijis greizsirdīgs. "Ja viņš būtu jutis greizsirdību, viņš būtu braucis skaidroties," pēc Venta ātrās dabas iepazīšanas šovā pārliecināts ir galdnieks.

Lai gan pēc šovā saņemtā Magones atteikuma Rasmusam esot bijis skumīgi ap sirdi, tagad, redzot, kā attīstās notikumi, nožēla esot pazudusi - lai gan viņš no sirds vēlot sievietei laimi, priekšstats par Magoni viņam esot mainījies un savu dzīvi kopā ar viņu vīrietis nespēj iedomāties.

"Esmu smagi pārliecināts, ka vēl pāris gadus Magone būs viena," nākotnes vīzijās dalās Rasmuss, norādot, ka Ventim ar Magoni lielu cerību neesot.

"Viņi abi ir pārāk vienādi, bet ne velti saka, ka pretpoli pievelkas. Arī pēc tā, ko man Magone stāstīja par Venti un visām problēmām, jādomā, ka tur nekas nesanāks," skeptiski noskaņots ir Rasmuss, bet to, vai atraidītajam preciniekam ir taisnība, televīzijas skatītāji uzzinās jau piektdien, 20. decembrī, kad TV3 demonstrēs šova Saimnieks meklē sievu otrās sezonas noslēguma sēriju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!