Foto: Kadrs no video

Tieši pirms Līgo svētkiem Latviju pāršalca jauka vēsts – pusotru mēnesi pēc dzemdībām radio "Star FM" ēterā atgriezās Maija Rozīte-Krištopane (attēlā). Nu viņa atgriezusies arī ekrānos – 27. jūnija vakarā smaidīgā Maija jau informēja TV3 skatītājus par gaidāmo laiku.

Maijas un vīra, uzņēmēja Kaspara Krištopana, otrais bērniņš nāca pasaulē 9. maijā. Savulaik, laidusi pasaulē dēliņu, Maija atgriezās darbā jau divas nedēļas pēc dzemdībām, un arī šoreiz ir līdzīgi – nepilnus divus mēnešus pēc dzemdībām Maija jau intensīvi strādā kā radio, tā TV.

"Laika ziņās laipni sagaidām atpakaļ Maiju Rozīti-Krištopani," 27. jūnija vakarā, noslēdzot TV3 ziņas, jaukus jaunumus pavēstīja moderators Edijs Bošs.

Maija pie skatītājiem atgriezās īpaši smaidīga un starojoša. Jaunā māmiņa, atkal ziņojot par gaidāmo laiku, izskatījās lieliski. Diktore bija tērpusies vasarīgā pasteļtoņu kostīmā, kas deva faniem iespēju novērtēt, ka nepilnus divus mēnešus pēc dzemdībām viņa jau ir lieliskā formā.

Pirmdienas laika ziņas izvērtās īpaši pozitīvisma pilnas, jo Maija ekrānā smaidīja tik gaiši, kā vēl nekad, skaidri apliecinot tautai, cik labi jūtas kā divu bērniņu mamma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!