Foto: F64
Populārajam pavāram Mārtiņam Sirmajam (attēlā) pašlaik ir darba pilnas rokas – viņa rudenī atklātais restorāns ieguvis necerētu popularitāti, bet jau martā pavārs sāk darbu pie sava jaunā televīzijas šova.

"Restorānam iet vēl labāk, nekā mums likās - ir ļoti daudz apmeklētāju. Domāju, ka cilvēkus piesaista viss kopā - uzrunā gan restorāna lokācijas vieta, gan ēdiens, pavāri, vīnziņi un interjers," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Sirmais.

Tā kā septembrī atvērtais Tam labam būs augt! jeb 3 pavāru restorānsvēl ir salīdzinoši jauns, Sirmajam ik dienas jābūt klāt un jāuzrauga tajā notiekošais, kas nozīmē to, ka viņam katru rītu un vakaru jāmēro tālais ceļš no mājām Dikļos līdz Rīgai.

Pazīstamais pavārs gan nesūdzas par braukāšanu, taču atklāj, ka sācis meklēt ģimenes mitekli Rīgā. "Mums vajag ziemas rezidenci, lai vairs nebūtu tā lielā braukāšana," stāsta pavārs.

Nemitīgā skriešana un darba daudzums viņu nav nogurdinājis, taču Sirmais ar nepacietību gaida martu, kad dosies trīs nedēļu ilgā braucienā uz Āfriku un Kamerūnu, kur pētīs kafiju un garneles sava jaunā televīzijas šova ietvaros.

"Rudens sezonā man prioritārs bija restorāns, bet nu tā bišķi sāku atgriezties televīzijā. Sākam filmēt materiālu jaunajam šovam, bet to, kad tas tiks samontēts un rādīts, vēl īsti nemāku pateikt," stāsta Sirmais.

Šīs trīs nedēļas viņam būs labākā atpūta un iespēja uzkrāt jaunus spēkus darbam restorānā.

"Man jau ir tāda šizofrēniska dzīve - mana profesionālā darbība jaucas ar hobijiem. Ja televīzijā es uzvedos kā mājsaimniece, restorānā man ir cits darba ritms un cita atbildība. Varētu teikt, ka darbs televīzijā man ir tāds kā hobijs, par kuru vēl maksā," smejas Sirmais.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!