Foto: DELFI

Turpinot tematisko rubriku, kurā sabiedrībā zināmi cilvēki iesaka savas mīļākās filmas, šoreiz kino gabalus, kurus noskatīties kopā ar savu mīļoto, iesaka mūziķis Miks Dukurs (attēlā kopā ar sievu).

"Nekā netradicionāla manā filmu sarakstā noteikti nebūs, taču interesants fakts - mūs ar sievu Lauru saveda kopā visas filmas Rokijs (Rocky) daļas, tādēļ šo filmu pārliecinoši lieku topa augšgalā, taču neesmu pārliecināts, vai visiem pāriem tā derēs.

Savukārt par tradīciju mums ar sievu jau kļuvusi filmas Dzelzs vīrs (Iron Man) skatīšanās kinoteātrī. Nesen bijām uz filmas jaunāko daļu, kas, šķiet, nebija vairs tik laba kā pirmās, bet tradīcija jāievēro un šī filma mūs joprojām pavelk," sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj mūziķis.

Mika un viņa sievas Lauras mīļāko filmu sarakstā ir arī vairākas drāmas, ģimenes filmas un romantiskie gabali.

"Iesaku patiesi emocionālu stāstu ar nosaukumu Mārlijs un es (Marley and Me). Ir vēl pāris filmas, pie kurām kāda asara nobirusi, taču ar šo bija traki! Ar sievu tikko bijām sākuši tikties un skatījāmies šo filmu kopā, bet stāsta beigas bija tik bēdīgas, ka knapi noturējos, lai neizplūstu asarās. Nevēlējos uz viņu atstāt vāju iespaidu par sevi.

Ir vēl vairākas tradicionālās pāru filmas, kuras noteikti var skatīties, esot ar kādu kopā - Titāniks (Titanic), 500 vasaras dienas (500 Days of Summer), Piecu gadu saderināšanās (The Five-Year Engagement) un vēl daudz citas.

Ir vēl arī variants, ka skatās visas kāda konkrēta aktiera filmas. Mums ar Lauru, piemēram, ir maz tādu filmu ar Džoniju Depu un Dženiferu Anistoni, kuras mums nepatiktu," stāsta Miks.

Kā saka mūziķis, ir grūti kādam citam ieteikt noskatīties konkrētu filmu, jo katram pārim pašam ir savi īpašie kino gabali.

"Katram noteikti ir savs saraksts ar tām īpašajām filmām. Manuprāt, ne jau filmas žanrs, saturs vai kas cits to veido, bet gan brīži, kas palikuši atmiņā, skatoties šīs filmas. Reizēm var būt pat vesels stāsts iz dzīves, kas liktenīgi iemūžinājies un noslēdzies, skatoties kādu atbilstošu filmu," uzskata Dukurs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!