Foto: Publicitātes foto

Pēc šova Saimnieks meklē sievu pirmdienas, 2. novembra, sērijas tauta metusies sociālajos tīklos, lai paustu savu sašutumu par Gundas Jandavas un Ģirta Brumsona (abi attēlā) publisko skandālu. Lielākā daļa tautas nostājas Ģirta pusē.

Skarbu viedokli par Gundu, kura tāpat kā viņa nāk no Tukuma puses, sociālajos tīklos publicējusi dziedātāja Samanta Tīna. "Skumji, ka TV jāpiesārņo ar kompleksainām būtnēm kā Gunda Jandava. Un jūtos neērti, ka šī būtne ir mana novadniece!" publiski savu sašutumu paust nav kautrējusies Samanta.

Arī daudzi citi sociālo tīklu lietotāji pēc skandalozās sērijas noskatīšanās metušies publiski izgāzt savu žulti pār Gundas galvu. Meitenei veltīti tādi apzīmējumi kā "niķīgs bērns", "maza, iedomīga, pašpasludināta princese", "ragana", "iedomīga", "sīka muļķe" un "šausmu filma".

Daļa skatītāju ir vienisprātis ar Ģirtu - viņiem šķiet, ka Gunda piedalījusies šovā tikai aprēķina vadīta. Pēc skatītāju domām meitene vēlējusies vien bez maksas paceļot, ne veidot nopietnas attiecības.

Interneta plašumos atrodas arī pāris ļaudis, kuri mēģina mierināt satrakojušos nāciju, bilstot, ka viss šovs ir viens vienīgs iestudējums. Protams, šajos tautiešos neviens neklausās - skatītāji turpina piebrēkt Twitter ar savu sāpi par Gundas izdarībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!