Foto: Publicitātes foto/Kadrs no video

Trešdienas, 10. augusta, vakarā TV3 skatītājus gaidīja īsts kaislību sprādziens – šovā "Netīrās dejas" varēja baudīt gan meiteņu skaidrošanos, gan ķīviņu baseinā, gan negaidītu pavērsienu, kad, neko nepaskaidrojot, no šova pazuda tā populārākā dalībniece.

Šampanieša malkošana izvēršas strīdā

Foto: Publicitātes foto

Šoreiz raidījuma iesākumā skatītājiem bija iespēja doties uz Druskininkiem pie Roberta, kurš vēl aizvien randiņā baudīja daiļās blondīnes Ketijas sabiedrību.

Kamēr pārītis nodevās romantiskām sarunām, Elīna un Anete (attēlā) kavēja laiku meitenīgā spriedelēšanā, bet jau pēc brīža pļāpas izvērtās savstarpējos apvainojumos un ķīviņā.

Anete deva skaidru mājienu, ka Elīna ir visvājākā dejotāja, kā arī apšaubīja savstarpējo "ķīmiju" starp konkurenti un Robertu, kamēr viņa "jūt dzirksteli" starp sevi un iekārojamo puisi.

Elīna pārmeta Anetei egoismu un drīz atklāja – neesot šaubu, ka Anete šovā ieradusies pēc naudas. Anete nepalika atbildi parādā un pārmeta konkurentei pašpārliecības trūkumu.

Kad visi trumpji bija izspēlēti, meitenes sāka analizēt viena otras sejas izteiksmes un intelektu, bet beigu beigās Anete norādīja, ka Elīna atrodas viņas istabā un dzer viņas "šampi", bet labāk būtu, ja meitene aši dotos prom.

"Nu tad arī paliec viena savā istabā un viena arī dzer savu šampanieti!" paziņoja Elīna un devās gatavoties randiņam ar Robertu.

Pirmā uz tikšanos gan tika Anete, ar kuru dejā Roberts jūtot īpašu saskaņu, un arī randiņā abi jaunieši gana labi sapratās – Anetei patīkot puiša dzīvesspars un skatījums uz dzīvi, bet Robertu intriģēja "zvērs", kas slēpjas meitenē.

Puisis godīgi atzina, ka nezina, kā uzvesties Anetes klātbūtnē un tāpēc dažkārt izturas atturīgi, bet, tā kā meitene bija sabijusies par izbalsošanu, Roberts savas simpātijas apliecināja ar skūpstu.

Evelīna izdara izvēli Aināra vietā

Foto: Kadrs no video

Kurzemē Aināram bija jāpieņem grūta izvēle – no trim daiļaviņām viena jāsūta mājās, bet izbalsošanā viņu gaidīja pārsteigums. Uz izbalsošanu ieradās tikai Annija un Kate (visi trīs attēlā), bet draiskule Evelīna bija noslēpumaini pazudusi.

Ainārs no sirds sašuta, jo bija sagatavojis runu, kam nu nav nekādas jēgas. "Evelīna ar savu attieksmi ir radījusi negatīvu iespaidu," paziņoja Ainārs un norādīja – ja meitenes satiek Evelīnu, lai nodod viņai, ka var doties mājup.

Konkurentes sprieda, ka Evelīna nav izturējusi spriedzi un "salūzusi", jo viņai noteikti bijis grūti noskatīties, ka iemīļotais puisis lakstojas ap citu, un neslēpa – viņas priecājas, ka Evelīna pazudusi.

"Evelīna būs atstājusi kādu robu manā sirdī, jo sākums bija ļoti straujš, un, protams, ka interese bija. Tas ir sāpīgi. Šobrīd es jūtos tā, ka būtu pateicīgs, ja viņu vairs turpmāk nesatiktu," skuma puisis.

Drīz vien gan šoks par Evelīnas pazušanu bija rimis, un Ainārs jau savos apartamentos baudīja abu palicēju kompāniju un spriedelēja, kas varētu būt bijis Evelīnas aiziešanas iemesls, norādot – pat ja meitene apvainojusies par viņa un Annijas kopīgo "priecāšanos", šādi nozust nedrīkstot.

Vai sevi cienoša meitene dāvina puisim drēbes?

Foto: Kadrs no video

Kamēr romantiskais Kims baudīja Andas sabiedrību, tikmēr Siguldas viesnīcā palikušās meitenes Lauma un Evelīna pamatīgi sastrīdējās.

Evelīna bija pabijusi bodītē, kur nopirkusi pāris kleitiņas sev un dāvanu arī Kimam. Konkurente gan jūsmīgās meitenes prieku neatbalstīja un kritizēja puisim iegādāto krekliņu.

Nezināmu iemeslu dēļ abas devās uz baseinu, un, kamēr Evelīna, neko ļaunu nenojaušot, plunčājas ūdenī, Lauma izvilka no maisiņa iecerēto dāvanu un iemeta to baseinā.

Sākās īsta drāma – Evelīna nodēvēja Laumu par vulgāru, bet Lauma bija pārliecināta, ka jaunā blondīne sevi pamatīgi pazemo.

"Kas tu stulba esi? Ko tu dari? Tu pērc čalim maiku?! Kas tu esi ar viņu precējusies? Tu esi viņam sieva? Varbūt jūs jau esat pārgulējuši? Padomā par sevi, ko tu dari," patiesi izbrīnīta par Evelīnas rīcību bija Lauma.

Evelīna, lūpai drebot, taisnojās, ka darījusi to "no sirds" un šādi Kims "vismaz mani atcerēsies", bet Laumu tas nepārliecināja – puisis šādu rīcību varot pārprast.

"Drēbes dāvināt pirmajā reizē nav normāli," aizrādīja Lauma. "Gudras un pieaugušas meitenes tā nerīkojas un nedāvina čalim maiciņu pirmajos randiņos," sapņaino gaišmati zinoši pamācīja brunete.

Evelīna baseinu pameta, cienīgi izspiežot ūdeni no samirkušā krekliņa virs konkurentes galvas un vēl ar slapjo lupatu uzšaujot Laumai pa pakausi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!