Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 5. septembrī, TV3 skatītāju vērtējumam tika nodota jaunākā pašmāju seriāla Viņas melo labāk pirmās sezonas noslēguma sērija, kurā gan daudzās galveno varoņu problēmas netika atrisinātas, bet kļuva pat vēl sarežģītākas.

Noslēguma sērijas sākumā Jura Hirša atveidotais varonis savai sievai - Evijas Skultes atveidotajai Martai - uzdeva jautājumu, vai viņa bijusi viņam neuzticīga, un Marta atzinās, ka studentu gados viņa Liepājas pludmalē pārgulējusi ar kādu vīrieti.

Tiesa, Jāni nomierināja fakts, ka pēc Martas stāsta vīrietis saprata, ka šī iedomātā sānsoļa laikā viņi nemaz vēl nebija uzsākuši attiecības, un abi ātri vien izlīga un nolēma iet uz kino, lai grauztu popkornu un pabučotos.

Alises Polačenko (attēlā) atveidotā Jolanta bija salabusi ar Kārļa Neimaņa tēloto Konrādu, bet tad jauniņā meitene uzzināja, ka viņas otra simpātija Māris, kuru atveido šarmantais Andris Bulis, greizsirdības uzplūdā sarīkojis pamatīgu scēnu un žņaudzis Initas Dzelmes atveidoto Kristīni, bet Arvis, kuru tēlo Lauris Dzelzītis, sācis šaudīties.

Tā kā māsīca viņai neticēja un metās aizstāvēt sev vēl mīļo Māri, Kristīnes mērs bija pilns un viņa paziņoja, ka Māris abu kopīgajā miteklī vairs nedrīkst spert kāju. Tas gan Jolantai nepatika, un viņa dikti saskuma, atzīstoties, ka nevēlas zaudēt ne Māri, ne Konrādu.

Pēdējās sērijas izskaņā skatītāji varēja sekot līdzi tam, kā Konrāds kopā ar Laura Subatnieka tēloto Kārli devās uz bērnunamu, lai tiktos ar jaunā puiša māsasmeitu Esteri, bet tur viņus sagaidīja nepatīkams pārsteigums - meitene bija pazudusi.

Tāpat izgāzās Martas un Jāņa plāns iet uz kino, jo sieviete metās iepirkties, kas krietno vīru ļoti apbēdināja, bet sērija noslēdzās ar ainu, kad Marta pazuda nākamajā lielveikala bodītē.

Daudzus skatītājus pēc 40. sērijas noskatīšanās un daudzajiem neatbildētajiem jautājumiem satraucis jautājums, vai iecienītajam seriālam gaidām turpinājums.

Šajā sakarā TV3 sabiedrisko attiecību pārstāve Marta Zandersone DELFI Izklaidei pastāstīja, ka seriāls turpināsies, bet skatītājiem jābruņojas ar pacietību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!