Foto: Publicitātes foto

Maija izskaņā par oficiālu izšķiršanos no gada sākumā TV3 šovā Precos ar svešinieku apprecētā Ulvja Grīnvalda paziņojusi Zane Laure (pāris attēlā). Pēc šī notikuma nu jau bijušais pāris publiski apmainījies ar pāris dzēlīgām asprātībām.

Par oficiālām šova ietvaros nodibinātās laulības beigām Zane paziņojusi, sociālajos tīklos nomainot statusu uz "šķirtene". Statusa maiņai jaunizceptā šķirtene pievienojusi zīmīgu fotogrāfiju, kurā redzama glāzītē ielieta brūna dzira.

Pirmais sveikt Zani ar jauno statusu meties viņas nu jau bijušais vīrs Ulvis. "Izskatās, ka Tev ir ko svinēt! Apsveicu," ar pārim ierasto sarkasma devu arī šoreiz nav paskopojies fitnesa skaistulis.

"Runčuk, tev taču arī šodien svētki! Priekā," Zane turpinājusi sarkastisko saraksti ar bijušo vīru. Kad Ulvis atbildējis, ka viņam svinībām nav laika, jo gaida darbs, Zane novēlējusi viņam izdevušos dienu, piebilstot, ka "kādam "ģimenē" ir arī jāstrādā".

Zanes draugi pieskaņojušies jaunizceptās šķirtenes dzēlīgi lustīgajam noskaņojumam un metušies sveikt meiteni ar jauno statusu. "Saka, cilvēks esot laimīgs divreiz: kad nopērk mašīnu un kad to pārdod. Vai tikai ar laulībām nav līdzīgi," Zani uzmundrinājusi kāda draudzene.

Tikmēr jaunās sievietes māsa jau sociālajos tīklos izplatījusi amizantu sludinājumu, kurā aicina pašmāju brīvos vīriešus mesties Zanes sirds iekarošanā, uzaicinot simpātisko meiteni uz kādu viņai tīkamas grupas koncertu.

Savukārt Ulvis sāpes par pāris mēnešu ilgušās laulības neizdošanos steidz remdēt tā, kā tas viņam vislabāk izdodas - nododoties fiziskajām aktivitātēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!