Foto: Publicitātes foto

Šova Saimnieks meklē sievu trešā sezona noslēdzās ar cerībām uz vairākiem pāriem. To starpā bija arī Jānis Kauķis (attēlā) no Valles, kurš, neatradis kontaktu ar paša izvēlēto Sandru Baumani, sāka tikties ar otrajā vietā palikušo Danu Zuikinu. Diemžēl arī ar šo meiteni saimniekam nekas nav sanācis.

"Ar Danu pēc šova satikāmies, padraudzējāmies, bet tagad esam vienkārši draugi. Tā ka joprojām esmu sievas meklējumos," sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj Kauķis.

Puisis atklāj, ka galvenā problēma attiecību veidošanā ar Danu bijušas grūtības tikties, lai gan attālums starp abu dzīvesvietām nemaz nav tik liels. "Danai nav ne transporta, ne autovadītāja apliecības, bet ar satiksmes autobusu no viņas līdz manai saimniecībai nav iespējams nokļūt.

Tie ir 62 kilometri. It kā attālums nav liels, bet ar kājām nenoiesi un ar riteni nenobrauksi. Sanāca tā, ka es esmu tas, kuram jābrauc ciemos, kas savukārt nebija loģiski, jo visa dzīve jau notiek pie manis saimniecībā - viņa dzīvo dzīvoklītī," apstākli, kas stājies ceļā attiecībām, skaidro Kauķis.

Protams, saimnieks aicinājis Danu pārcelties pie viņa uz saimniecību, taču tas nav tik vienkārši. "Danai ir divas meitas, tad jāmaina visas skolas. Ar Danu kārtīgi izrunājāmies par to visu, izlēmām, ka nekas nesanāks.

Turpinām šad tad sazvanīties, bet tikai kā draugi," stāsta Kauķis, atklājot, ka ar abām pārējām meitenēm, kuras pie viņa ciemojās - Egiju un Sandru - kontaktus gan neuztur. Tomēr saimnieks nemet plinti krūmos.

Viņš vēlreiz pāršķirstījis vasarā saņemtās meiteņu vēstules, kārtējo reizi pārliecinoties, ka paša izvēlētais trijnieks bijis labākais - neviena cita no vēstuļu rakstītājām viņu nav ieinteresējusi. Turklāt Kauķis turpina saņemt jaunas vēstules no meitenēm sociālajos tīklos. Te gan esot jābūt piesardzīgam.

"Daudzas meitenes interesējas nevis par manu personību, bet gan raksta tāpēc, ka grib kļūt populāras. Ar pāris meitenēm pēc šova esmu saticies, bet diemžēl esmu sapratis, ka daļai meiteņu nav intereses par mani kā par cilvēku - viņas interesē tikai šovs," popularitātes ēnas pusi atklāj saimnieks.

Par spīti visam viņš nezaudē cerības. "Meitenes mani joprojām interesē, un arī vēlme precēties ir. Tagad gan iestājies tāds kā piekusums un nogurums no tās meklēšanas. Ticu, ka dzīve pati man piespēlēs sirdsāķīti.

Katrā ziņā dalību šovā noteikti nenožēloju. Tā man bija vērtīga reklāma, laba pieredze, turklāt, ieraudzījuši mani šovā, uzrodas dažādi veci draugi," priecīgs par aizraujošo šova piedzīvojumu ir Kauķis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!