Foto: Vida Press

Slavenā kanādiešu seksbumba Pamela Andersone pēdējā laikā piedalās teju visos televīzijas šovos, kas saistīti ar slavenībām, - aizvadītā gada nogalē viņa piedalījās šovā Dejo ar zvaigzni, bet šo gadu sākusi, dejojot uz ledus.

Tiesa, ne vienā, ne otrā viņai pagalam neveicās - no Dancing with the Stars pagājušā gada septembrī viņa tika izbalsota kā pirmā, un arī tagad no slidošanas šova Dancing on Ice Andersonei nācās atvadīties jau pirmajā kārtā.

Lai gan, kā ierasts, 45 gadus vecā "pludmales glābēja" arī uz ledus bija seksīga, žūrija viņas slidotprasmi vērtēja augstāk par seksapīlu, tāpēc jau pirmajā kārtā viņa saņēma zemāko atzīmi.

Andersone šajā šovā piedalījās kopā ar Metu Eversu (abi kopā attēlā), kurš ir 1998. gada ASV junioru čempions daiļslidošanā.

Savukārt mediji, kas jebkurā gadījumā labprāt raksta par slavenās modeles gaitām, šoreiz īpaši izceļ viņas ledus dejas beigu fragmentu, kad Andersones kleita neizturēja viņas kuplās formas un sarežģītos manevrus, tāpēc kārtējo reizi noslīdēja viņas kleitas lencīte (skat. video).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!