Foto: Kadrs no video

Trešdienas, 30. marta, šovs Randiņš ar mammu pirmo reizi šīs pārraides neilgajā vēsturē beidzās uz skarbas nots. Vientuļā māmiņa, kura iepatikās spēles galvenajam varonim, puisim atteica.

Telekanāla STV Pirmā vientuļo vecāku šova galvenais varonis bija 24 gadus vecais nekustamo īpašumu aģents Rihards. Puisis šovā satikās ar divām simpātiskām meitenēm, kuras, kā jau šova noteikumi paredz, ir no attiecībām brīvas māmiņas.

Pirmā bija viesmīle un četrus gadus veca dēliņa mamma Ieva, bet otrā – studente un divu bērnu māmiņa Elīna. Meitenes izvērtēja Riharda draugs Jānis, kurš izvēlējās randiņus, uz kādiem dāmas vedīs draugs.

Ar Ievu Rihards devās slidot, bet Elīnu veda veidot ziedu kompozīcijas. Pēc tam visi trīs kopā devās gatavot pankūkas. Rihards par abām dāmām bija sajūsmā un izsecināja, ka arī viņš meičām ir tīkams. Tiesa, Elīna jau uzreiz aizkadrā paziņoja, ka Rihards nav viņas tips, savukārt Ieva sprieda, ka puisim viņa nepiestāv.

Puisis steidza klāstīt draugam, cik Elīna esot neticami skaista un nešaubīgi izvēlējas blondo daiļavu. Abus gaidīja smalkas vakariņas, pēc kurām jāpieņem gala lēmums.

Noslēgums bija visai skarbs. Kamēr Rihards pirms gala lēmuma izdarīšanas jūsmīgi klāstīja draugam, kā blondīne viņu piesaistījusi ar savu daiļumu, Elīna aizkadrā skaidri pateica, ka sevi kopā ar šo puisi neredz. Kā vienu no iemesliem viņa minēja faktu, ka zēns esot ļoti jauns un viņa nevēlas dot puisim liekas cerības.

Pēc vakariņām abiem tika iedotas kastītes, kurās jāievieto sirsniņas, ja abi vēlas turpināt tikties.

Rihards ielika kastītē sirsniņu, taču dāmas puisim pasniegtā kastīte bija tukša. Šova vēsturē neviens no dalībniekiem noslēgumā vēl nebija atļāvies otram pasniegt tukšu kastīti.

Elīnas gala lēmums Rihardu burtiski izsita no sliedēm. Puisis paziņoja, ka ar šo meiteni diez vai spēs vēl kādreiz komunicēt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!