Telekanāla STV Pirmā šova Randiņš ar mammu, kurā jaunu mīlu jau atradis leģendārais Alfrids Lipovskis, otrajā sērijā startēja ne mazāk kolorīta kompānija. Divas sievietes sacentās par asprātīgā uzņēmēja Aleksandra sirdi, un iespējamo otro pusīšu vērtēšanā iesaistījās arī visu trīs tuvinieki.

Trešdienas, 24. februāra, vakarā randiņu šova pieaugušiem cilvēkiem galvenais varonis bija divu bērnu tēvs un uzņēmējs Aleksandrs. Viņam īsto sievieti izvēlēties palīdzēja draugs Kaspars.

Uz tikšanos ar Aleksandru devās medmāsa Lāsma, kura jau septiņus gadus viena audzina dēlu. Interesanti, ka šovam mammu pieteicis dēliņš, kurš sapņo par tēti, kā arī mazu māsiņu vai brālīti.

Otra sieviete, kurai bija lemts tikties ar šova galveno varoni, bija masiere un kosmētiķe Kristīne, kura arī var lepoties ar skolas vecuma dēlu.

Pirmais dāmas izvērtēja Kaspars. Viņš nekautrējās sievietēm uzdot intīmus jautājumus par seksu. Puisis savā vērtējumā bija visai nežēlīgs – Lāsma tika atzīta par meiteni no provinces, kura nesaprotot mūsdienu humoru. Savukārt par Kristīni viņam bija aizdomas, ka sieviete varētu "iekost".

Draugs sprieda, ka Aleksandram labāk patiks Kristīne. Viņš izlēma, ka šo skaistuli Aleksandrs vedīs uz bāru, bet ar Lāsmu ies uz baseinu.

Lāsma uz ūdens priekiem līdzi paņēma arī dēliņu, un kompānija uzreiz rada jauku kontaktu. Arī otrs randiņš Aleksandram izvērtās patīkams. Vīrietis aizkadrā smiedamies atzinās, ka juties kā medījums. Trešajā randiņā visi kopā devās uz boulingu.

Kaspars, pārspriežot ar Aleksandru viņa randiņus, secināja, ka pirmais iespaids par dāmām bijis maldīgs. Lai gan vīri sprieda, ka Kristīne bijusi visai klusa, izvēle krita par labu viņai.

Vēlāk Aleksandrs aizkadrā atzinās, ka sliecies izvēlēties Lāsmu, bet pārdomājis, jo viņai bija ieveidota nepareizā frizūra. Savukārt Kristīne randiņa iespaidus pārrunāja ar dēlu. Pēc trešā randiņa pāris izlēma turpināt tikties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!