Foto: Publicitātes foto

Lai gan TV3 šova Gandrīz ideāls randiņš noslēgumā tā galvenais varonis Krists tomēr izvēlējās citu meiteni - Daci, žurnālistes Elitas Veidemanes meita Linda (attēlā), kura šovā iesaistījusi bija arī savu populāro mammu un viņas dzīvesdraugu Aivaru Brīzi, neskumst, bet spriež, ka iepazīšanās spēlēs vairs mīlu nemeklēs.

"Par šova rezultātu nebrīnos. Starp mums, meitenēm, nekādas konkurences nebija, visas ļoti labi sapratāmies, tāpēc nav lielas zaudējuma sajūtas. Protams, bija tīri sievišķīga vēlme būt pirmajai, bet ne puiša dēļ," sarunā ar DELFI Izklaide godīgi atzīstas Linda.

Lai gan slavas kārajam Kristam ļoti patika Lindas organizētais randiņš un Brīzes iesaistīšanās ballītē, puisis galu galā izvēlējās Daci, godīgi atklādams, ka no Lindas viņam mazliet bail.

Linda priecājas, ka Krists ticis meitenei, kurai viņš arī tiešām patika. "Viņiem abiem raksturi sapas, tā kā puisis izvēlējies pareizi. Turklāt viņš nemaz nav mans vīrieša tips, vismaz nopietnām attiecībām ne. Mēs labi saprotamies kā paziņas, varētu kādreiz aiziet kopā izklaidēties," spriež iepazīšanās spēles dalībniece.

Simpātiskā jaunā sieviete smejas, ka tauta pārāk nopietni uztver šādas iepazīšanās spēles - paši dalībnieki uz tām nebūt nenāk ar nodomiem par kāzām un apņēmību par potenciālo līgavaini vai līgavu cīnīties ar zobiem un nagiem.

Taču Lindu tautas uzmanība šajā sakarā nesatrauc, un viņa atcerēsies Gandrīz ideālo randiņu kā jauku piedzīvojumu.

"Avantūra bija forša un interesanta, bet domāju, ka man ar iepazīšanās šoviem pietiks," smejas Linda, priecājoties, ka izmantojusi šo jauko iespēju, kas, iespējams, kādam palīdzēs atrast īsto cilvēku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!