Foto: Publicitātes foto

Īsi pirms Ziemassvētkiem, 19. decembrī, televīzijas skatītāju vērtējumam tiks nodota iemīļotā pašmāju seriāla UgunsGrēks desmitās sezonas pēdējā sērija, kurā, kā sola seriāla radošās komanda, gaidāmi dažādi pārsteigumi.

Jau vēstīts, ka šoruden TV3 latviešu mīlētākais seriāls UgunsGrēks piedzīvoja jauniem varoņiem un negaidītiem sižetu pavērsieniem pilnu sezonu, kas pārsteidza ne vienu vien televīzijas skatītāju, bet dažos uzticīgākajos fanos pat radīja sašutumu par tāda iemīļota varoņa kā Leons un citu pazušanu no viesnīcas.

Īsi pirms desmitās sezonas izskaņas tā veidotāji ir gatavi atklāt dažas kārtis jeb apmierināt to daudzo skatītāju zinātkāri, kuri ar interesi gaida sezonas noslēgumu - Gunāra un Signes dēlam strauji pasliktināsies veselības stāvoklis, bet palīgos steigsies vai visi viesnīcas varoņi - Milda, Zenta, Aivars, Fēlikss un citi.

UgunsGrēka sezonas noslēgumā cīņa nenotiks tikai par bērna dzīvību - Āboliņiem piederošajā Mare SPA viesnīcā notiks īsta ģimenes drāma. Tā kā vēl joprojām nav noskaidrots, kurš nogalinājis Juri, kādam ir jāuzņemas atbildība. Uz policiju atzīties dosies Edijs, bet Lidija centīsies nepieļaut, ka Putniņa kungs apcietina Ediju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!