Foto: AFP/Scanpix

Slaveno Holivudas aktieru Breda Pita un Andželīnas Džolijas desmit gadus vecais adoptētais puisēns Medokss (attēlā) drīzumā debitēts kino aktiera ampluā – viņš izraudzīts galvenajai lomai filmā Battling Boy, ziņo resurss Contactmusic.

Filmas sižets ir ārkārtīgi izsmalcināts - tā pamatā ir tāda paša nosaukuma komikss, kurā tiek vēstīts par kādas dievības dēlu, kas no debesīm nolaižas uz Zemes un dodas cīņā pret dažādiem monstriem.

Protams, Medokss filmēsies ar savu vecāku atbalstu - filmu producēs kompānija Plan B Entertainment, kuru savulaik kopā ar savu sievu Dženiferu Anistoni dibināja Breds Pits, kurš gan tagad ir vienīgais tās īpašnieks. Kompānija producējusi jau daudzas ļoti veiksmīgas filmas, tostarp Troy (2004), The Departed (2006), Kick-Ass (2010), Eat Pray Love (2010) un citas.

Medokss ir pirmais bērns, ko adoptējusi Andželīna Džolija. Aktrise par tobrīd septiņus mēnešus vecā kampučiešu zēna aizbildni kļuva 2002. gada martā, tātad vēl pirms bija uzsākusi attiecības ar Bredu Pitu (līdz šim viņi nav oficiāli precējušies).

Izklaides portāls Mango jau vēstīja, ka saskaņā ar žurnāla Forbes datiem Džolija vienlīdzīgi ar Sāru Džesiku Pārkeri šobrīd ir visapmaksātākā aktrise Holivudā, pēdējā gada laikā nopelnot 30 miljonus dolāru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!