Trešdienas, 23. marta, vakarā telekanāla STV pirmā šova Randiņš ar mammu faniem bija iespēja baudīt pikantus jociņus pieaugušo izpildījumā. Cerot atrast mīlestību, jautrs taksometra šoferis tikās ar divām atraktīvām lēdijām, pārvēršot šovu par varen amizantu izrādi.

Šova galvenais varonis bija 50 gadus vecais taksometra šoferis un divu pieaugušu bērnu tēvs Alberts. Lai izvēlētos sievieti, talkā viņš bija ņēmis kolēģi Annu. Kolēģe brašuli raksturoja kā cilvēku ar lielu dvēseli.

Vīrietim tika iespēja doties uz randiņiem ar divām burvīgām dāmām. Pirmā bija Aiva, uzņēmēja no Skrundas un divu dēlu mamma.

Otra kandidāte bija Valmieras meitene Sinta. Divu bērnu mamma strādā tirdzniecībā un sevi raksturo kā aktīvu un ekstravertu būtni.

Sinta nekautrējās publiski pastāstīt savu attiecību pieredzi, pasmejoties – esot normāli, ka visiem vīriešiem ir mīļākās. Kompānijas reizēm pat nerātnā jokošanās kļuva par sērijas naglu.

Sieviete ekrānā izsmējās par to, ka taksometru šofera darbs esot visai bēdīga profesija – vīrietis naktī nesot mājās. Savukārt Alberts atklāja, ka ar vientuļajiem vecākiem viss kārtībā – pulveris vēl esot sauss.

Vispirms dāmas izvērtēja Anna. Dāma pie Alberta devās ar atzinumu: vienai no lēdijām mazliet pieklibo humora izjūta, taču 50 grami viņu atslābinās.

Kolēģe lēma, ka kopā ar Sintu Alberts dosies šaut ar loku, bet ar Aivu baudīs masāžu. Abas tikšanās izvērtās tīkamas, un trešajā randiņā visi trīs devās kopā. Jautrais bariņš devās ierakstīt radio pasaku bērniem, un arī šīs nodarbes laikā nerimās divdomīgi jociņi.

Vīrietis galu galā lēma par labu Aivai. Sinta arī šajā situācijā neapmulsa – viņa paziņoja, ka vēloties jaunāku vīrieti, tāpēc Alberts droši var ņemt konkurenti. Alberts un Aiva notikumu devās svinēt uz kafejnīcu, kur izlēma turpināt satikties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!