Šovā Okartes skatuve iepazītais dziedātājs Rihards Millers jeb Rikardions nolēmis paplašināt savus profesionālos apvāršņus - ieklausoties draugu teiktajā par jaunieša līdzību ar populāro laika ziņu vadītāju Māri Grigali, arī Rikardions nolēmis izmēģināt spēkus televīzijā.

”Manā dzīvē ir parādījies jauns mērķis - kļūt par kāda televīzijas raidījuma vadītāju. Tā kā man ir atbilstošs vizuālais tēls, mana ikdiena ir saistīta ar skatuvi un esmu arī iemantojis pieredzi, šova laikā strādājot ar kamerām, esmu nolēmis pārbaudīt savus spēkus televīzijā.

Tā nolūkos pat katru dienu nodarbojos ar dikcijas uzlabošanas vingrinājumiem," sarunā ar DELFI Izklaide lepni stāsta Rikardions.

”Gadījumā, ja Māris Grigalis nākotnē pēkšņi nomainītu savu amatu un man piedāvātu viņa vietā vadīt laika ziņas, es ar lielāko prieku ieņemtu šo amatu, jo uzskatu, ka mums piemīt ļoti daudz līdzīgu īpašību.

Man ir tikpat liela harisma un žilbinošs smaids, esmu tikpat enerģisks un to pildspalvu arī iemācītos noķert," pajoko apņēmīgais jauneklis.

Neraugoties uz Rikardiona jaunatklāto dzīves aicinājumu, puiša faniem gan pagaidām nav iemesla satraukties, jo jaunekļa galvenā prioritāte tomēr ir un būs mūzika.

”Protams, gribu pavēstīt saviem faniem, ka, ja arī radīsies iespēja strādāt televīzijā, mūziku skapī nelikšu - tā joprojām ir un paliks mana dzīves prioritāte. Turpināšu aktīvi rakstīt jaunas dziesmas, koncertēt pa visu Latviju un spēlēšu arī ballītēs," sola Rikardions.

Ar muzikāliem jaunumiem puisis apņēmies nākt klajā jau pavisam drīz, tāpēc 9. novembrī aicina ikvienu savu atbalstītāju uz koncertu Cēsu 2. pamatskolā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!