Foto: DELFI

Šova Saimnieks meklē sievu notikumi strauji ieiet pavisam aizraujošās sliedēs – pieci brašuļi nupat pavadījuši pirmo nakti ar trim izvēlētajām meitenēm, un jau iezīmējas pirmās simpātijas. Lielākā daļa saimnieku steidza izmantot laiku pilnībā un pirmajā naktī sarīkoja kārtīgu ballīti līgaviņu tuvākai iepazīšanai.

Sērija sākās ar pikantām ainām - saimnieks Ģirts savas līgaviņas pirmajā naktī iepriecināja ar kārtīgu lauku pirtiņu. Skatītājiem tā bija unikāla iespēja novērtēt paša saimnieka un viņa simpātiskās meiteņu kompānijas smuidros augumus visā krāšņumā.

Pēc tam kompānija turpināja ballīti, malkojot alu un atbildot uz dažādiem saimnieka sagatavotiem jautājumiem. Lai gan Ģirts bija īpaši piedomājis par to, lai meitenēm viņa saimniecībā katra minūte būtu interesanta un iespaidu pilna, sarkanmatainā Liene aizkadrā turpināja zūdīties par to, ka puisis viņai neiet pie sirds un pauda vēlmi jau doties mājās.

Šova jaunākā dalībnieka Jāņa Šmita saimniecībā pirmajā vakarā pēc lietainas dienas, kurā lieli lauku darbi izpalika, tika uzrīkots kārtīgs burziņš. Ballītē tika cepts šašliks un baudīti gardi dzērieni, bet Jāņa mamma spēlēja akordeonu.

Savukārt vakara izskaņai Šmits bija sagatavojis īpašu atrakciju - šaušanu pa baloniem. Pilnmēnesim spīdot, Šmits joprojām neļāva savām līgavām gulēt, aicinot uz intīmām sarunām divatā.

Egila (attēlā) saimniecībā līgaviņas jau drīz pēc ierašanās tika liktas pie lauku darbiem. Pat pirmais randiņš notika darba laikā traktorā, un uz to Egils aicināja Zani. Kārtīgais dienas darbs savukārt tika atalgots vakarā, kad saimnieks aicināja meitenes pie īpaši bagātīgi klāta vakariņu galda.

Jānis Kauķis, tumsai iestājoties, meitenes veda uz savu svētnīcu - garāžu, kura iekārtota daudz modernāk nekā māja. Kauķis bija vienīgais saimnieks, kurš pirmajā naktī savām dāmām nebija sagatavojis neko īpašu. Iedevis meitenēm lapas, kurās pirms gulētiešanas uzrakstīt, kas saimniecībā uzlabojams, viņš devās pie miera.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!