Foto: Publicitātes foto

Šova Saimnieks meklē sievu pieci iekārojamie vīrieši Jānis Šmits, Ģirts Brumsons, Egils Langovskis, Alfrids Lipovskis un Jānis Kauķis pirmdienas, 14. septembra, vakara sērijā izdarījuši pirmo lielo izvēli, no piecām meitenēm katrs izvēloties trīs, kuras aicināt līdzi uz saimniecību.

Pirms liktenīgās pirmās tikšanās šova vadītāja Baiba Sipeniece atklāja saimniekiem priecīgu vēsti - ja šova ietvaros notiks bildinājums, jaunajam pārim tiks dāvāti 1500 eiro kāzu rīkošanai.

Kamēr četri jaunie saimnieki jūsmoja par meiteņu skaistumu un satraucās, kā izvēlēsies, šova seniors Alfrids Lipovskis saglabāja vēsu prātu un paziņoja, ka labākās atlasīs "kā vienmēr". Saimnieku sagaidīšana šoreiz izvērtās īpaši sirsnīga - meitenes vīriešiem veltīja kopīgu dziesmu, kas skanēja ne sliktāk kā labam sieviešu korim.

Puišiem tika dota diena, lai iepazītu meitenes tuvāk, aicinot katru uz individuālu randiņu, kā arī pavadot laiku kopā ar visām piecām dažādās interesantās aktivitātēs.

Alfrids no sava blondīņu piecinieka trīs sev tīkamākās atlasīja visai raiti. Viņš izvēlējās dāmu, kura vēlējās azoti, kur sasildīties - Irīnu; meiteni ar "odziņu" - Velgu, un daiļaviņu, kura atklāja prasmes masāžā - Irēnu.
Jānis Kauķis, iztaujājot meitenes privātajos randiņos, iesākumā noskaidroja, vai katra no piecām meitenēm māk gatavot ēst. Galu galā puisis izvēlējās gaišo un atklāto Egiju, skaisto tumšmati Danu un Sandru, kuru aizkadrā pats nodēvēja par savu galveno favorīti.
Par negaidītāko pavērsienu saimniekšovā parūpējās jaunākais dalībnieks Jānis Šmits. Saimnieks, kurš sākotnēji atstāja nopietna un nosvērta puiša iespaidu, meitenes izjautāja par seksu, galu galā izvēloties tās, kuras viņa pikantie jautājumi pārlieku nesamulsināja - Daigu, Antru un Kristiānu.
Lai arī Ģirtam pirmajos randiņos neizdevās panākt, lai visas meitenes "atveras", arī viņš izdarīja savu izvēli. Uz savu lauku sētu Ģirts uzaicināja Gundu, Lieni un Ievu.
Egils meitenes randiņā vizināja ar plostu, atstājot pagaidām galantākā, pieklājīgākā un patīkamākā saimnieka iespaidu. Dienas beigās puisis atzinās, ka nebija gaidījis tik grūtu izvēli. Uz savu saimniecību Egils uzaicināja Zani, Daci un Elīnu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!