Foto: DELFI

Kamēr čaklu roku un mīlošu siržu meklējumiem gatavojas TV3 šova Saimnieks meklē sievu otrās sezonas dalībnieki, pirmajā sezonā iepazītajam dabas bērnu pārītim – Kasparam Vaikulim un Gunitai Briedei (abi attēlā) – mainījušies plāni, un šovasar plānotās kāzas ir atceltas.

Šī gada sākumā abi mīlnieki, kuri viens otru atrada Saimnieks meklē sievu pirmajā sezonā, DELFI Izklaidei stāstīja, ka jau augustā plāno precēties.

"Salaulāsimies pie jūras. Tas gan noteikti nebūs Jūrmalā, jo tur ir pārāk daudz cilvēku. Nerīkosim neko lieku, būs vien paši tuvākie," toreiz stāstīja Gunita, bet tagad viņa atklāj, ka šis plāns ir mainījies.

"Kamēr Latvijā ir šāda valstiskā iekārta, tikmēr labāk neprecēsimies. Kāzas ir liela birokrātija un par visu ir jāmaksā. Dažreiz mēs smejamies, ka aizlaidīsimies pa kluso uz Lasvegasu un apprecēsimies tur," sarunā ar DELFI Izklaide atklāj Gunita.

Tāpat abi sapratuši, ka sapnis par klusām kāzām dzimtenē nav īstenojams līdzcilvēku lielās intereses dēļ.

"Pēc šova uzradās daudz cilvēku, kuri pēkšņi izlikās par lieliem draugiem, lai gan pirms tam varbūt tikai vienu reizi bija mani satikuši. Daudzi no viņiem arī uzprasījās uz kāzām, un, kad ar Kasparu padomājām un sapratām, cik daudz cilvēku būs jāielūdz, nolēmām pagaidām neprecēties," lēmuma iemeslus skaidro Gunita.

Tiesa, atceltās kāzas abu mīlnieku attiecībās neko nav mainījušas - laikam ejot, viņi atkal un atkal pārliecinās, ka ir piemēroti viens otram.

"Kāzas jau neko nemaina, jo jūtas un attieksmes paliek tādas pašas. Oficiālas laulības ir nepieciešamas birokrātijai un sabiedrībai. Tieši sabiedrības dēļ arī notiek lielākā daļa kāzu," spriež meitene.

Arī ģimenes pieaugumu Kaspars un Gunita pagaidām neplāno, jo abiem ir citas ieceres.

"Mēs vēlamies paceļot pa pasauli. Nevēlamies doties peļņā uz ārzemēm, jo negribam pelnīt naudu citai valstij, bet ir plāns doties ar stopiem apskatīties, kā cilvēki dzīvo citur," jūsmīgi nākotnes iecerēs dalās Gunita. 

Atskatoties pagātnē, Gunita atzīst, ka lēmums piedalīties šovā Saimnieks meklē sievu ir bijis viens no svarīgākajiem viņas dzīvē.

"Daudzi ir teikuši, ka esmu dīvains indivīds, un esmu pārliecināta, ka ikdienā es Kasparu neatrastu.  Bija vajadzīgs šāds šovs, lai mēs iepazītos," pārliecināta ir Gunita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!