Foto: Privātais arhīvs

Par šova Saimnieks meklē sievu pievilcīgāko brīvo sievieti ilgu laiku tika uzskatīta otrās sezonas dalībniece Mairita Konstante-Kunstapele (attēlā). TV spēles laikā neizveidojusi tuvākas attiecības ar tolaik noskatīto Dagni Darģi, sieviete nebaidījās izmēģināt laimi citā attiecību šovā, bet nu viņas mīlas dzīve beidzot sakārtojusies.

Simpātisko un raksturā patīkamo sievieti saimniekšova fani iepazina otrās sezonas laikā, kad Mairita piedalījās cīņā par saimnieka Dagņa sirdi. Lai gan Dagnis toreiz izvēlējās citu, Mairitai dalība šovā nodrošināja nedalītu vīriešu uzmanību.

Lai gan neskaitāmi stiprā dzimuma pārstāvji interesējās par aktīvo blondīni, Mairitai vairākus gadus neizdevās izveidot nopietnas attiecības. Saimniekšova trešās sezonas gaidās viņa joprojām bija brīva un pat smējās, ka baidoties ieraudzīt jaunos mīlas spēles dalībniekus, lai kāds pārlieku neiepatīkas un atkal negribas startēt šovā.

Nu Mairita beidzot vairs nav viena. "Jā, mans attiecību statuss tiešām ir nomainīts. Bet tā kā attiecības vēl ir sākuma stadijā, es tās saudzēju, pagaidām gan vēl gribētu paturēt noslēpumā šī cilvēka vārdu," DELFI Izklaidei priecīgas ziņas atklāj Mairita.

Tas netraucē saimniekšova faniem trīt mēles par to, ka Mairitas izredzētais, iespējams, ir tieši no šova saimnieku vidus.

Vasarā, analizējot trešās sezonas saimniekus, Mairita izteica atzinību Oskaram Kugelānam. Uzzinājis, ka piesaistījis simpātiskās sievietes interesi, Oskars uzreiz sarosījies. "Oskars mani vasarā atrada draugos.

Mēs mazliet pakomunicējām, bet ātri sapratu, ka diemžēl tas tomēr nav mans cilvēks," baumas par to, ka viņas sirdi iekarot izdevies šova dalībniekam, noliedz simpātiskā sieviete, kura šo gadu sākusi uz pozitīva viļņa un novēl arī citiem rast sirdsmieru un laimi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!