Foto: DELFI

Trešdien, 5. novembrī, noslēdzās Latvijas Televīzijā demonstrētā attiecību šova Kāpēc esmu viens? pirmā sezona, kurā savu dzīvi vēlējās izmainīt arī šovā Saimnieks meklē sievu iepazītā Mairita Konstante-Kunstapele (attēlā).

Lai gan attiecību šova galvenais uzdevums nebija savest dalībniekus kopā, vientuļniekiem tomēr, iespējams, bija cerības, ka tieši šis projekts kļūs par nozīmīgu pavērsiena punktu viņu dzīvēs.

Kad saskaņā ar šova noteikumiem tukumniece Mairita bija apmainījusies dzīvēm ar rīdzinieku Māri un ne tikai iepazinusi viņa ikdienu un tuvākos cilvēkus, bet arī ļāvusi ielūkoties savā dzīvē, abi satikās.

Māris sievietei deva padomu mēģināt izrauties no Tukuma šaurības un zvejot puišus plašākos ūdeņos, piemēram, ejot uz dejām Rīgā. Vīrietis arī skaidroja, ka Mairitas problēma ir tajā, ka sieviete uzņēmusies par daudz, visu var pati un pat nav atstājusi savā dzīvē brīvu vietu vīrietim.

Šova noslēguma raidījumā Kāpēc esmu viens? komanda atkal tikās ar Mairitu un Māri, un arī tapa zināms, ka, par spīti Māra padomiem, Mairitas dzīvē vismaz pagaidām nekas nav mainījies un uzticamu dzīves pavadoni vēl nav izdevies atrast.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!