Foto: DELFI
"Bērnībā pārdzīvotajam es joprojām nevaru tikt pāri. Un māte priekš manis faktiski ir mirusi," – tā saka sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." dalībniece Marija. Viņas atklātais stāsts ir prātam neaptverami baiss un nežēlīgs.

Sievietei, kas laida pasaulē Mariju un viņas brāli, allaž vairāk interesējis alkohols un gadījuma rakstura vīrieši, bet itin nemaz – pašas bērni. Arī tētis mīlējis ieskatīties glāzītē, tomēr viņš meitenei bērnībā bijis vienīgais cilvēks, kuru mīlestību un rūpes viņa jutusi.

Kad Marijai bija septiņi gadi, tēti brutāli noslepkavoja.

No tā brīža Marijas dzīve pārvērtās par elli. Mātes nākamajam vīrietim bērni nebija vajadzīgi, viņi nonāca internātskolā. Bet lielākās šausmas bija jāpiedzīvo brīvdienās mājās. Dzeršana, skandāli, prātam neaptverama fiziska un seksuāla vardarbība...

"Kad man bija 18 gadi, es no patēva paliku stāvoklī. Bet māte kā vienmēr ticēja viņam, nevis man. Arī tad, kad viņš mani sita un spīdzināja, neaizstāvēja, bet pati tajā piedalījās," – to stāstot, Marija nespēj turpināt bez asarām.

Iespējams, no pilnīgas bojāejas Mariju izglāba vēlāk satiktā Anastasija, kas kļuva viņai par visiem tuvajiem vienā personā – māti, māsu, mīļoto.

Sociālā projekta piektā sezona jau uzsākusi ceļu pie TV skatītājiem. Ar visām tā dalībniecēm var iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!