Foto: Kadrs no video
Kanāla TV3 veidotajā seriālā "Viss pa jaunam" laiku pa laikam parādās dažādi viesaktieri, kuru vidū ir arī sabiedrībā zināmi ļaudis un dažādos pašmāju šovos iepazītas spilgtas personības. Šonedēļ vienā no sērijām uzmirdzējusi sociālajā projektā "Caur ērkšķiem uz..." savulaik iepazītā transseksuāle Linda, kura pasaulē nākusi kā vīrietis, bet nu jau daudzus gadus dzīvo kā sieviete.

Linda parādījusies epizodiskā ainiņā, kas uzņemta kafejnīcā, un seriāla fani uzreiz viņu piefiksējuši. Turklāt viņa piedzīvojusi arī krāšņas pārvērtības – plašāka sabiedrība Lindu savulaik iepazina kā blondīni, bet nu viņa pārtapusi par bruneti.

Atgādinām, ka Linda piedalījās projekta "Caur ērkšķiem uz..." pirmajā sezonā 2017. gadā. Toreiz viņa atklāja, ka ir dzimusi kā vīrietis un aptuveni 30 gadus arī pavadījusi kā vīrietis, kā arī bijusi precējusies. Laulībā ar sievieti piedzimis arī dēls, taču vīrieša ķermenī Linda vienmēr jutusies slikti.

Jau bērnībā viņa piemērījusi māsu kleitas, taču vairāku gadu desmitu garumā nav spējusi sev atzīt, ka ir transseksuāla, un turpinājusi izlikties, dzīvojot vīrieša dzīvi, līdz sapratusi, ka nespēj vairs mānīt nedz sevi, nedz citus.

Sākotnēji Linda tikai pielaikoja sieviešu dzīvi, pārģērbjoties reizi pa reizei, bet ar laiku viņa sāka tērpties kleitās arī ikdienā un uzsāka lietot hormonus, lai arī vizuāli kļūtu sievišķīgāka. Mainoties ārējam izskatam, Linda diemžēl zaudēja darbu. Tad viņa sāka dzīvot kā sieviete, un drīz vien par to, ka reiz bijusi vīrietis, liecināja tikai pase.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!