Foto: Publicitātes foto

Šajā nedēļā televīzijā pie vakariņu galda pirmo reizi kopā sēdīsies četri mūziķi – Raimonda Paula jaunā zvaigzne Paula Saija, mūziķis un radio balss Mārtiņš Kanters, dziesminieks Chirs Noa un jaunā dziedātāja, šova "X Faktors" fināliste Diona Liepiņa.

Pirmajā vakarā viesus uzņems Diona Liepiņa. Viņa sevi izaicināja, pirmo reizi dzīvē gatavojot lazanju un pirmo reizi gatavojot savas vecmāmiņas saldo ēdienu.

Otrajā vakarā gatavos mūziķis un dziesmu autors Krists Indrišonoks jeb Chris Noa, kurš viesus centīsies pārsteigt ar ēdienu, kas tik ļoti skatīsies uz ēdājiem, ka dažam pat paliks baisi.

Trešdienas galvenais varonis – mūziķis un radio balss Mārtiņš Kanters, kurš saviem viesiem galdā cels ēdienus ar muzikāliem un mīlestības pilniem nosaukumiem. Bet izklaidējot muzikālos viesus, Mārtiņš izmantos iespēju, un aicinās visus vakariņotājus kopā veidot muzikālu jaundarbu.

Nedēļa noslēgsies jaunās dziedātājas Paulas Saijas mājās. Viņa savas prasmes gatavošanā vēl tikai mācās, tāpēc ēdienu pagatavošana viņai ir liels izaicinājums, bet viņa ir gatava pārbaudījumam. Izklaidējot viesus, Paula kopā ar saviem muzikālajiem draugiem būs sagatavojusi īpašu pārsteigumu – mūziķu dziesmas jaunās versijās. Daži dalībnieki tās knapi spēs atpazīt.

"Gandrīz ideālas vakariņas" no pirmdienas līdz ceturtdienai var skatīties TV3 tālrādē un "Go3" interaktīvajā televīzijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!