Foto: Publicitātes foto

Kanālā "TV3 Life" no 31. oktobra ik darbdienas pēcpusdienu pulksten 16.05 būs iespēja skatīties leģendārās meksikāņu telenoveles "Bagātie arī raud" mūsdienu versiju.

Meksikāņu seriāls "Bagātie arī raud" milzīgu popularitāti bijušās Padomju Savienības teritorijā piedzīvoja pašā 90. gadu sākumā. Tas bija viens no pirmajām Latīņamamerikas melodrāmām, kas tika demonstrēta līdz PSRS sabrukumam aiz dzelzs priekškara dzīvojošajās valstīs.

"Bagātie arī raud" jaunā versija pie skatītājiem nonākusi pavisam nesen – 2022. gada februārī, spraigās, jutekliskās un kaislību pilnās 60 sērijās atklājot jau pazīstamo stāstu par vienkāršās Mariannas un bagātā Luisa Alberto ceļu vienam pie otra un neskaitāmiem pārbaudījumiem, kas stājas ceļā abu laimei.

Foto: Publicitātes foto

Seriāla galvenā varone ir Marianna, jauna, nabadzīga un vienkārša meitene. Viņa palikusi pasaulē viena, meklē savu dzīves ceļu. Viņas tante nesen devusies mūžībā, un par spīti smagam darbam meitenei ir arvien grūtāk nodrošināt sev iztiku, tiesa gan – neraugoties uz grūtībām, viņa nezaudē optimismu. Liktenis lemj Mariannai izglābt turīgā uzņēmēja Alberto Salvatjerras dzīvību. Atveseļojies Alberto vēlas savai glābējai pateikties, taču pie viņas pieticīgā nama durvīm ierodas mirklī, kad nesamaksātās īres dēļ jauno meiteni izmet uz ielas. Pateicībā par dzīvības glābšanu Alberto piedāvā Mariannai doties viņam līdzi uz savu savrupnamu. Dzīvodama tur, kādā lietainā naktī viņa satiek jauno Luisu Alberto Salvatjerru, un abi iemīlas no pirmā acu skatiena.

Taču ar mīlestību vien nepietiks – lai būtu kopā, viņiem būs jāpārvar daudz šķēršļu. Salvatjerras biznesa partneru Leonardo un Sorajas ambīcijas un varaskāre plosa mīlētāju attiecības, nemitīgi stājoties ceļā abu kopīgai nākotnei. Tomēr, kad Mariannai un Luisam Alberto beidzot izdodas izcīnīt savu mīlestību, dzīve viņiem sagādā vēl kādu nepanesamu traģēdiju – abi zaudē dēlu Beto. Smagas pēcdzemdību depresijas mākta, Marianna nejauši atstāj mazuli uz ielas, un viņš kļūst par ugunsgrēka upuri.

Lai arī visi uzskata, ka bērns ir miris, Marianna nezaudē cerību un turpina viņu meklēt, tikmēr viņas un Luisa Alberto laulības saites pamazām irst. Luiss Alberto cīnās ar azartspēļu atkarību, un viņu nomāc pūliņi nosargāt savu bagātību. Pēc gariem astoņpadsmit gadiem Mariannai beidzot izdodas atrast savu dēlu. Šai laikā viņa ir adoptējusi meitu Mariju Izabelu, kurai nu nākas izcīnīt savu laimi. Mainoties paaudzēm, stāsta varoņi sapratīs, ka traģēdijas ir jāpārvar un sāpes attiecības padara vienīgi stiprākas.

Seriāls "Bagātie arī raud" Meksikas televīzijas ēterā debitēja 1979. gadā. Pie Latvijas skatītājiem tas nonāca vien 1991. gadā, taču laika nobīde, kā arī ne pārāk labā attēla kvalitāte pēc kaislībām izslāpušos skatītājus pārlieku nesatrauca. Tieši Mariannas lomas atveidotāja, aktrise Veronika Kastro meksikāņu telenovelēm pavēra ceļu uz starptautisko tirgu. Aktrisei pašai gan nebija ne jausmas, kādēļ 90. gadu sākumā Maskavā viņu sagaidīja tuvu ekstāzei esošs pūlis un kādēļ telenovele "Bagātie arī raud" kļuva tik slavena tieši padomijā.

Veronikai Kastro šogad apritēja 70 gadi, un dzīves laikā viņa paveikusi daudz. Kastro nekad nav saistījusi sevi laulības saitēm un visu sasniegusi pati, iemantojot skatuves slavu kā aktrise, šovu vadītāja un dziedātāja. Karjera nav traucējusi izaudzināt divus bērnus, turklāt viņa ir arī veiksmīga biznesa lēdija – Kastro pieder vairāki veikali un kosmētiskie saloni. Tiesa, klīst runas, ka viņa kļuvusi atkarīga no plastiskajām operācijām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!