Foto: F64

Svētdienas vakarā šovā "X Faktors" tika izvēlēti trīs censoņi vecuma kategorijā 25+. Reiņa Sējāna vadītajā komandā iekļuva arī 27 gadus vecā divu bērnu mamma Elīna Gluzunova no Cēsīm. Nu tapis zināms, ka viņa par uzvaru šovā cīnīsies, būdama trešās atvases gaidībās.

Krēslu izaicinājumi, kuros piedalījās arī Elīna un ieguva ceļazīmi dalībai TV projektā, tika filmēti augusta sākumā, kad viņas auguma aprises vēl acīmredzami neliecināja par grūtniecību. Savukārt šomēnes dziedātāja sociālajos tīklos publicējusi foto, kurā viņai jau ir manāms puncītis.

Fotogrāfijas aprakstā Elīna norādījusi, ka gaidāms bērniņš.

Dziedātāja portālam "Skaties" apstiprinājusi, ka viņa ir gaidībās. Viņas trešā atvase – dēliņš – pasaulē nāks nākamā gada februārī. Elīna jau ir mamma piecus gadus vecai meitai un arī divgadīgam dēliņam.

"Negribu, lai cilvēki manu grūtniecību uztver kā īpašu stāvokli. Esmu cilvēks un gāju uz šovu sevis dēļ, negribu, lai kāds jūt pret mani žēlumu un domā, ka tas viss speciāli šovam. Dzīve tā sakārtoja, un neviens nekad nezinās – tas ir labāk vai sliktāk, esmu priecīga," portālam pastāstījusi Elīna, kura ir apņēmības pilna cīnīties par galveno balvu – prāvu naudas summu un līgumu ar "Sony Music".

Jau vēstīts, ka šovā sacentīsies 12 dalībnieki. Seši no viņiem – meitenes vecumā no 16 līdz 25 gadiem un vecuma kategorijā 25+ – jau ir zināmi. Gaidāmi vēl divi krēslu izaicinājumi, kuros noskaidros atlikušos sešus censoņus.

View this post on Instagram

“With every newborn baby, a little sun rises.” /Irmgard Erath/ #babyontheway

A post shared by Elina Gluzunova (@elina.gluzunova) on Oct 5, 2019 at 10:54am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!