Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 19. decembra, pievakarē noslēdzās populārā pašmāju seriāla UgunsGrēks desmitā sezona, un pēdējā sērija, kā jau tas bija gaidāms, sagādāja virkni neatbildētu jautājumu un krietnu devu intrigas.

Jau vēstīts, ka desmitā sezona seriāla kvēlākajiem faniem sagādāja vairākus pārsteigumus - pamatīgi bija mainījies ne tikai stāsta sižets, bet arī aktieru sastāvs, un vairāki iemīļoti tēli no UgunsGrēka bija pazuduši pavisam.

Šajā sezonā visa Latvija varēja sekot līdzi notikumiem daktera Leona meitas Ievas dzīvē. Jauniete tagad ir kļuvusi par viesnīcas īpašnieci un sava onkuļa Fēliksa, kā arī vectētiņa Aivara pavadībā cenšas vadīt biznesu, kuram kaimiņos uzradušies konkurenti - Mare SPA hotelis.

Lai stāstu vēl vairāk sarežģītu, scenārija autori bija nolēmuši, ka Ievai jāiemīlas konkurentu viesnīcas īpašnieces Lidijas mazdēlā Edijā. Desmitajā sezonā starp jauniešiem uzplauka jūtas, taču attiecības veidojās ļoti sarežģītā un melu pārpildītā gaisotnē.

Tuvojoties desmitās sezonas izskaņai, Pētersonu viesnīcas kafejnīcas īpašnieka Gunāra un viņa sievas Signes dēlam ļoti strauji pasliktinājās veselības stāvoklis - puisēnam bija nepieciešama aknu transplantācija. Palīgos steidzās gandrīz visi seriāla varoņi, un ārsts beidzot telefonsarunā atklāja, kurš var palīdzēt mazulim izdzīvot, taču to skatītāji uzzinās tikai nākamajā sezonā.

Tāpat Mare SPA īpašnieku Āboliņu ģimenē beidzot visi uzzināja, ka suteneru Jurčiku nogalinājusi Dana, nevis Edijs, kurš līdz šim tika uzskatīts par vainīgo, taču ar to drāma nebeidzās.

Edijs Danai paziņoja, ka vēlas no viņas šķirties, un sieviete, bēdu sagrauta, no tuvējā galda atvilktnes paķēra ieroci. Sērija noslēdzās ar Mare SPA viesnīcas ārskatu un šāvienu, kurš atskanēja fonā, taču tas, vai un kuru Dana nogalināja, palika neatbildēts, jo telpā vēl bez Edija atradās arī viņa brālis Gatis un ome Lidija.

Kvēlākie seriāla fani virtuālajā vidē jau pauduši neizpratni par desmitās sezonas noslēgumu. Uzticīgākie UgunsGrēka skatītāji ir sašutuši par to, ka tagad atkal kārtējo reizi jāgaida līdz nākamajai sezonai, lai beidzot noskaidrotu atbildes uz svarīgajiem jautājumiem - kurš var kļūt par Jančuka donoru un vai Dana kādu nošāva.




Neatbildētie jautājumi un intriga atrisināsies jau janvārī, kad skatītāju novērtējumam tiks sniegta seriāla UgunsGrēks 11. sezona un kvēlākie fani beidzot vismaz uz laiku gūs sirdsmieru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!