Foto: Publicitātes foto

Viens no populārākajiem jaunās paaudzes režisoriem Andris Gauja šobrīd strādā pie filmas Izlaiduma gads, kurā starp dažādiem pieredzes bagātiem aktieriem filmēties aicināta arī bijušā baņķiera Valērija Kargina šķirtā sieva Tatjana (attēlā pa kreisi).

Sarunā ar DELFI Izklaide režisors, kurš šīs nedēļas sākumā atgriezās no filmēšanas Krievijā, pastāstīja, ka, neraugoties uz to, ka Karginai šī bija pirmā pieredze, filmējoties kino, viņa ar savu uzdevumu - galvenā varoņa, skolnieka Maksa, mātes lomas atveidošanu - tikusi galā lieliski.

"Īpašu vērtību šim procesam piešķīra tas, ka situācijas, kas viņai bija jāizspēlē filmā, bija ļoti tuvas tām, ko viņa pati bija piedzīvojusi savā dzīvē," stāsta Gauja.

Karginas laulāto draugu filmā atveidojis Krievijā populārais aktieris Andrejs Smoļakovs - ainas ar pāri uzņemtas miljonāram Jūlijam Krūmiņam piederošajā villā, un filmēšanas laikā nav trūcis arī visnotaļ pikantu ainiņu, kur Kargina redzama pieticīgi tērpta pie baseina.

Jau ziņots, ka šajā filmā debiju kino piedzīvos arī jaunā skatuves māksliniece un modele Lingita Lina Bopulu, bet to, kā jaunajām ekrāna zvaigznēm būs izdevies tikt galā ar savu uzdevumu, skatītāji, visticamāk, varēs novērtēt nākamā gada septembrī, kad plānota filmas pirmizrāde.

Starp citu, šīs nedēļas izskaņā jebkuram interesentam ir iespēja piedalīties filmas Izlaiduma gads tapšanā pavisam ekstremālos apstākļos - Daugavpilī tiks uzņemtas ainas, kurās abi galvenie varoņi lēks ar izpletņiem, un šajā lēcienā no 750 metru augstuma var piedalīties ikviens - nepieciešami 35 lati un ārsta izziņa.

Galerijā: neliels ieskats filmas Izlaiduma gads uzņemšanā pie miljonāra Krūmiņa un Parīzē, kur nesen viesojās filmas galveno lomu atveidotāji - Inga Alsiņa un vēl viens debitants kinomākslā Mārcis Klatenbergs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!