Foto: Publicitātes foto
Aizvadītajā nedēļā kanāla TV3 skatītāji tika iepazīstināti ar jaunu laika ziņu moderatori. Līdzšinējam laika ziņu diktoram Raitim Zapackim pievienojusies Ilona Skorobogatova (abi attēlā), kura skatītājus otrpus ekrānam pirmoreiz uzrunāja 7. augustā.

Kā vēsta kanāla pārstāvji, Ilona ir entuziastiska un aktīva dzīvesstila piekritēja. Iepriekš viņa ir guvusi pieredzi ļoti dažādās jomās gan privātajā, gan valsts un nevalstiskajā sektorā, tostarp arī darbojusies medijos, organizējusi pašmāju un starptautiskus pasākumus un komunikācijas kampaņas.

Līdz šim Ilonas darbs ar televīziju nav bijis saistīts. Tiesa, meteoroloģija jeb laika apstākļu prognozēšana ir neatņemama ikdienas daļa, jo jau vairākus gadus viņa ir aizrāvusies ar savdabīgu hobiju – burāšanu.

Ilona ir burājusi sacensībās, piedalījusies vairākos garos starptautiskos pārbraucienos, pat šķērsojusi Atlantijas okeānu. Arī ikdienā viņa pati vada nelielu jahtu.

"Lai iegūtu jahtu vadītāja apliecību, meteoroloģija ir viens no obligātiem mācību kursiem, tur arī iegūts teorētiskais pamats, savukārt zināšanu praktiska pielietošana notiek katrreiz, vērtējot laika apstākļus pirms došanās jūrā vai esot uz ūdens. Vēlos dalīties ar informāciju, lai skatītāji iespējami labāk var sagatavoties laika pavadīšanai ārpus mājas. Pati esmu aktīva dzīvesveida piekritēja, tāpēc ticu, ka nav slikti laika apstākļi ir tikai jāpielāgo hobijs," stāsta Ilona.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!