Foto: Publicitātes foto

Par vienu no apspriestākajiem televīzijas projektiem Latvijā kļuvis šovs Precos ar svešinieku!, kurā trīs pāri ļāvās drosmīgam eksperimentam – apprecēties ar tikai kāzu ceremonijā satiktu cilvēku.

Kamēr skatītāji deg nepacietībā uzzināt, kā tad attīstīsies visu trīs pāru kopdzīve un vai patiesi kāds no viņiem arī paliks kopā, tapis zināms, ka Zandai Štrausai un Uģim Žogotam (abi attēlā) eksperiments, iespējams, beidzies neveiksmīgi.

Tiesa, tas nenozīmē, ka vismaz viens no pāra nav atradis laimi - kā vēsta izdevums Privātā Dzīve, Zandu īsi pēc atgriešanās no medusmēneša ceļojuma ar šova vīru bildinājis viņas bijušais draugs Jānis.

Kamēr Zanda vēl bijusi Parīzē, bijušais draugs devies pie viņas mātes, lai lūgtu meitas roku. Pēc tam, kad pati Zanda bija dzirdējusi liktenīgos vārdus, viņa par to informējusi arī Uģi, kurš šo vēsti uztvēris mierīgi.

"Viņš negribēja mani zaudēt. Saprata, ka grib būt ar mani un kopā veidot ģimeni. Viņš beidzot saprata, ka esmu viņa īstais cilvēks," bijušā drauga motivāciju bildināt viņu šova filmēšanas laikā skaidro Zanda.

Galīgo atbildi jaunā sieviete vēl nav devusi, jo šova laikā viņai jāturpinot attiecības ar Uģi, bet jau tagad Zanda ir pārliecināta - ar šova vīru viņai nekas nesanāks, jo abiem "nesakrīt dzīves ritmi", tomēr to, kā viss beigsies, viņa pagaidām nedrīkstot atklāt šova līguma dēļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!