Foto: LETA

Ik piektdienas vakaru TV3 skatītājiem tiek piedāvāts raidījums Tikai ar ielūgumiem, kurā lielākos smieklus parasti izraisa izjokošanas sadaļa, un aizvadītās nedēļas raidījumā tajā tika "nesti cauri" Saeimas deputāti.

Šova veidotāji vēlējās noskaidrot atsevišķu deputātu viedokli par muļķīgu un praktiski neiespējamu likumprojektu sodīt meteorologus par neprecīzu prognožu solīšanu, kas nodara lielu ļaunumu Latvijas autopārvadātāju nozarei.

Kā norādīja Tikai ar ielūgumiem veidotāji, šī sižeta mērķis bijis pārbaudīt, vai deputāti iedziļinās jautājumu būtībā un cik ilgi viņi katrs var prātuļot par neiespējamām tēmām.

Kamēr Inese Lībiņa-Egnere un Dzintars Rasnačs savos komentāros bija lakoniski, Dzintars Zaķis sniedza nedaudz detalizētāku analīzi, bet Kārlis Krēsliņš (attēlā), komentējot neiespējamo likumprojektu, aizrāvās un par šo jautājumu runāja krietnas trīs minūtes.

Šajā absurdajā situācijā raidījuma veidotājus un skatītājus pārsteidza Jānis Urbanovičs ar pavisam vaļsirdīgu attieksmi, atzīstot, ka viņš nav pamanījis, ka meteorologi melotu vairāk par Saeimas deputātiem, tāpēc brukt virsū laika apstākļu prognozētājiem viņam esot drusku kauns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!