Foto: F64

Piektdien, 6. maijā, TV3 seriāla UgunsGrēks skatītājiem atkal būs iespēja sekot līdzi Nacionālā teātra aktrises Indras Burkovskas (attēlā) atveidotās varones Mirdzas gaitām – pēc pāris mēnešu pauzes kolorītā kundze atkal atgriezīsies viesnīcā.

Bārmeņa Gunāra bijusī laulātā draudzene un Pētera Jagudina bērna māte, miljonāre Mirdza Liepiņa, kura aizvadītā gada rudenī uzvarēja mēra vēlēšanās, starp seriāla varoņiem atgriezīsies ar kādu svarīgu paziņojumu - viņa kopā ar žurnālisti Mēriju uzņēmusies organizēt deju šovu Dejo savai pilsētai, kurā nolēmuši piedalīties arī vairāki viesnīcas iemītnieki, piemēram, Helēna, Silvija, Vadims un citi.

Pati Burkovska sarunā ar izklaides portālu Mango atzīst, ka par iespēju turpināt filmēšanos populārajā seriālā ir ļoti priecīga un jūtas burvīgi.

Filmēšanās pauze aktrisei bijusi trīs mēnešus ilga - tā paņemta gan Burkovskas viesizrāžu Amerikā dēļ, gan tādēļ, ka seriāla scenāristiem bijis jātiek galā ar citām sižeta līnijām.

"UgunsGrēka uzņemšanas grupa ir ļoti mobila, un visi šķēršļi, ja tādi rodas, tiek pārvarēti un, kā tagad ir moderni teikt, show must go on!," seriāla radošo komandu raksturo Burkovska.

Pieredzes bagātā aktrise nepiekrīt atsevišķu kino un teātra jomas profesionāļu uzskatam, ka pašmāju seriāli ir apšaubāmas kvalitātes produkts, kas aktiera darbas godu nedara.

"Ziniet, es uzskatu, ka daudzi to nemaz nevar izdarīt. Tas ir tāpat kā ar filmu ierunāšanu - liekas, ka tur jau nekā nav, bet patiesībā tas nemaz nav tik viegli. Tas noteikti nav zemāks darbs, un UgunsGrēka režisore Inta Gorodecka ir augstas klases režisore," uzskata Burkovska.

"Atklāti sakot, esmu pateicīga par šo Mirdzas tēlu, jo tāda rakstura man līdz šim nebija bijis, un es atzīstos, ka man tas patiešām patīk," rezumē Burkovska, bet par nākotni un sava tēla turpmāko likteni prognozes izteikt atturas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!