Foto: Publicitātes foto

Pašmāju iemīļotā seriāla UgunsGrēks sezonas noslēguma sērija bija viens no šīs nedēļas gaidītākajiem notikumiem. Atceroties, cik traģiski atgadījumi risinājušies seriālā, tā skatītāji cerēja, ka galvenais mīlas pāris - Leons un Elizabete - beidzot vienosies laulībā, taču arī šoreiz uzradās dažādi šķēršļi.

Aizvadītajā nedēļā visus viesnīcas iedzīvotājus pārsteidza Leona un Elizabetes paziņojums, ka viņi nolēmuši apprecēties. Lielākais vairums viesnīcas iemītnieku pauda neviltotu prieku un atbalstu līgavai un līgavainim. 

Viesnīcā sākās rosība - tika organizēta ceremonija un izdalīti ielūgumi. Visa saime gatavojās lielajam notikumam. Pat Elizabetes tēvs Ziemelis akceptēja meitas izvēli un solījās viņu vest pie altāra.

Šaubas par to, vai sezonas noslēguma sērija beigsies laimīgi, raisīja tikai Ramona - Leona bijusī mīļotā, kura bija nolēmusi nepieļaut, ka Elizabete iziet pie vīra.

Šīs nedēļas sākumā notika kāds negaidīts pavērsiens: Elizabetes bijušais vīrs Cēzars, kurš līdz šim atradās slimnīcā, jo piedzīvoja nervu sabrukumu, aizbēga no ārstēšanas iestādes un ieradās viesnīcā. Šajā brīdī skatītāji saprata, ka, iespējams, tik laimīgi abu balodīšu mīlas stāsts vis nebeigsies.

Noslēguma sērijā visi viesnīcas iemītnieki sanāca kopā, lai Elizabeti un Leonu atbalstītu viņu īpašajā dienā. Kā jau tas bija paredzams, Cēzars pārtrauca kāzu ceremoniju, uzbrūkot ar nazi Leonam, draudot viņu nogalināt.

Vājprātīgais ātri vien tika izslēgts no pasākuma un atgriezts ārstēšanas iestādē. Ceremonija varēja turpināties.

Iespējams, kāds gaidīja, ka tagad laulības saišu noslēgšanā iejaukties pienākusi kārta negantajai Ramonai, taču viņa nolēma mēģinājumiem Leonu un Elizabeti izšķirt atmest ar roku.

Rezultātā kāzu ceremonijā iejaucās kāda mistiska sieviete, kuras seja skatītājiem netika parādīta. Spriežot pēc tā, kādas šausmas parādījās viesnīcas iemītnieku sejās, varētu domāt, ka mistiskā dāma ir kāda no Leona bijušajām mīļotajām sievietēm, kura augšāmcēlusies no miroņiem.

Tā arī skatītājiem neizdevās uzzināt, vai, sākoties nākamajai sezonai, Leons un Elizabete būs oficiāli precējušies, jo noslēgumā maģiskais "Es jūs pasludinu par vīru un sievu" tā arī neizskanēja, taču nav šaubu, ka seriāla jaunā sezona, kura skatītāju novērtējumam tiks nodota rudenī, nāks ar daudziem jauniem pārsteigumiem.

Neatbildēts paliek jautājums, kas bija mistiskā sieviete, kura iejaucās kāzu ceremonijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!