Valmieras teātra aktrise Regīna Devīte (attēlā pa labi), kuru plašāka sabiedrība noteikti pazīst kā seriāla UgunsGrēks varoni Zentu, piekritusi izaicinājumam un nolēmusi piedalīties raidījumā Ievas pārvērtības.

Seriāla skatītāji Devīti ieraduši redzēt zilā formas tērpā ar baltu priekšautiņu, nedaudz naivu un noraizējušos, un arī ikdienas dzīvē Zentas atveidotājai, neesot daudz laika pucēties.

Aktrises ģērbšanās stilu nosaka intensīvais ritms - darbs Valmieras teātrī, regulāra braukāšana ar autobusu no Valmieras uz Rīgu, lai filmētos UgunsGrēkā, pēc tam atpakaļ uz Valmieru.

Lai sagādātu Devītei sievišķīgu atslodzi no ikdienas darbiem, viņas kolēģe, aktrise Ilze Pukinska, Zentas lomas atveidotāju bija pieteikusi Ievas pārvērtībām.

"Ja mūs, pārējās, seriālā pucē un mums mainās apģērbs, Zentiņai mugurā ir jāvelk viens un tas pats - formas tērps. Arī dzīvē Regīnas ģērbšanās stils jau gadiem ir nemainīgs, intensīvā darba ritma dēļ nav daudz laika padomāt par sevi, tāpēc sievišķīga atslodze viņai būtu ļoti nepieciešama. Viņa to pelnījusi," pirms kolēģes pārvērtībām atzina Pukinska.

Raidījumā, ko televīzijas skatītājiem bija iespēja redzēt Lieldienu nedēļā, Devīte uzklausīja Ievas pārvērtību vadītāju Ginta Budes un Sonitas Pāvuliņas padomus un mainīja ģērbšanās stilu.

"Laiks, ko pavadīju Ievas pārvērtībās, ir neaizmirstams. Visa pasaule griezās ap mani un rūpējās, lai jūtos labi. Ko tādu nebiju piedzīvojusi gadiem. To vajadzētu izjust katrai sievietei.

Es ne tikai atpūtos, bet arī uzzināju daudz jauna - gan par ģērbšanos, gan matu košanu, gan kosmētiku. Jūtos pēc pārvērtībām kā karaliene un esmu gatava dzīvot pilī," pēc piedzīvotā sajūsmu neslēpa Devīte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!