Foto: Publicitātes foto

Otrdienas, 10. novembra, vakarā seriāla UgunsGrēks uzticīgākos fanus sagaidīja nostalģiks pavērsiens. Pēc zināma pārtraukuma seriāla veidotāji skatītājiem atkal cēla priekšā veco labo triku ar dzemdību namā izšķirtiem dvīnīšiem. Šoreiz dvīņumāsa, par kuras eksistenci nekas nebija zināms, uzradās Marijas Linartes atveidotajai Kristai (attēlā).

Triks ar pazudušu dvīņubrāļu un dvīņumāsu negaidītu parādīšanos ir vecs kā pasaule un savulaik apspēlēts kaut vai tajās pašās leģendārajās Hameleonu rotaļās - kad galvenā varone gāja bojā, bet skatītāji pieprasīja aktrisi atpakaļ, seriālā ienāca viņas dvīņu māsa.

Ugunsgrēkā viltība ar dvīņiem izmantota jau vairākkārt. Šī ēra seriālā aizsākās ar Mārtiņa Freimaņa varoņiem. Kad Freimaņa atveidotais Edgars tika sašauts un gāja bojā, bet seriāla veidotāji saprata, ka Freimani tauta iemīlējusi, tika radīts viņa dvīņu brālis Oto.

Paši slavenākie UgunsGrēka dvīņi, protams, ir Ģirta Ķestera atveidotie Leons un Fēlikss. Kādu laiku seriālā darbojās abi, un fani centās noķert kadrus, kur varoņi redzami kopā, bet nu skatītājus priecē vien Fēlikss. Fēlikss savulaik seriālā ienāca kā galvenā varoņa dvīņu brālis, kurš pazudis jau dzemdību laikā, un par kura eksistenci neviens nav pat nojautis.

Ar Kristu būs līdzīgi. Nupat atklājies, ka sieviete, ko Krista visu savu dzīvi uzskatījusi par savu mammu, bērnībā ir viņu adoptējusi. Kristas īstais tēvs izrādās ir Mārtiņa Brūvera atveidotais Gatis Āboliņš, bet mamma - kāda Eva, kura pazudusi bez vēsts.

10. novembra sērijā Pētersonu viesnīcā ieradās jaunā Kristas radiniece Sandija. Arī šī daiļava, kura no Kristas atšķiras tikai ar matu krāsu, ir visai šerpa rakstura un ieradusies viesnīcā, lai atrastu savu tēvu Gati.

Sandija gan nenojauta, ka līdz ar tēvu atradīs arī savu dvīņumāsu. Ieraugot savu līdzinieci rosāmies viesnīcā, Sandijas pārsteigums nudien bija neviltots. Kā liecina seriāla veidotāju izplatītais ieskats tālākajos notikumos, dvīņu māsu attiecības tālāk būs ļoti saspīlētas. Sandija vēlēsies būt vienīgā Gata meita un plānos, kā Kristu nomušīt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!