Foto: DELFI

Kamēr Saimnieks meklē sievu trešās sezonas dalībnieku attiecības šobrīd vēl tikai uzņem apgriezienus, iepriekšējo sezonu kaislību rezultātā jau tapušas laimīgas ģimenes. Nupat otrās sezonas dalībnieks Jānis Liņķis (attēlā) apprecējis sievieti, kuru bez šova palīdzības nebūtu saticis.

Liņķa sieviņa gan nav no tām dāmām, kuras šova otrajā sezonā pieteicās braukt pie viņa uz saimniecību, taču saimnieks DELFI Izklaidei uzsvēris, ka bez šova palīdzības savu īsto sievieti nebūtu saticis.

Liktenīgā sieviete viņu uzrunājusi pēc tam, kad ieraudzījusi televīzijā un līdz ar to arī uzzinājusi, ka viņš ir brīvs vīrietis, kurš meklē saimnieci. ''Jauno draudzeni esmu atradis, tieši pateicoties šovam,'' savulaik priecājās Linķis.

Kad šova trešās sezonas gaidās tika apjautāti iepriekšējo gadu mīlas spēles dalībnieki, Liņķis gan atzinās, ka ar kāzām nesteigšoties, taču dažus mēnešus vēlāk viņš savas domas mainījis.

Oktobra izskaņā Liņķis sava sociālā tīkla Draugiem profilā nomainījis attiecību statusu, paziņojot pasaulei, ka ir precējies. Puķkopis kā profila bildi ievietojis attēlu no kāzām. Zīmīgajā dienā saimnieks bija tērpies elegantā melnā uzvalkā, ko papildināja ziedu piespraude, kas perfekti saskanēja ar līgavas pušķi.

Kā jau pienākas puķkopja kāzās, pieskaņoti ziedi rotājās arī jaunās sieviņas rokassprādzē un gaišajos matos. Saimnieka izredzētā kāzās bija tērpusies tumši zilā kleitā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!