Foto: Kadrs no video
Jāņu dienā plašākas sabiedrības novērtējumam tika sniegta amerikāņu kanāla ABC veidotā attiecību šova "Vecmeita" ("Bachelorette") jaunākā sērija, kuras darbība norisinājās Latvijā. Šova galvenā varone, modele un skaistumkonkursu dalībniece Hanna Brauna ar vienu no saviem kavalieriem ļāvās visai pikantai izklaidei – pārītis bez drēbēm lēca ar gumiju no Siguldas trošu vagoniņa.

Hannai un vienam no laimīgajiem puišiem vārdā Gerets, kurš līdz ar citiem dalībniekeim cīnās par galvenās varones sirdi un mīlestību, bija iespēja izbaudīt adrenalīna pieplūdumu īpaši ekstrēmā un arī pikantā randiņā.

Pārītis devās uz Siguldu, kur bez drēbēm lēca ar gumiju no vagoniņa, kas kursē pār Gaujas senleju. Sākumā abi nemaz nenojauta, kāda izklaide gaidāma, un pirmajā brīdī mīlētāji piedzīvoja pamatīgu pārsteigumu.

Tiesa, gan Hanna, gan viņas kavalieris par drosmes trūkumu nevarēja sūdzēties. Abi labprāt ļāvās avantūrai, un pēc lēciena pāris tika atalgots ar glāzi šampanieša pie ugunskura.

Atgādinām, ka šova "Vecmeita" 15. sezona pirmizrādi ABC piedzīvoja 13. maijā. TV projektā vienai laimīgai sievietei tiek piedāvāta iespēja atrast patiesu mīlestību. Vecmeita dodas romantiskā ceļojumā, iepazīstoties ar vairākiem izskatīgiem vīriešiem un pakāpeniski samazinot to dalībnieku skaitu, ar kuriem viņa turpina kopīgi meklēt savu laimi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!