Foto: Mango

Pirmdienas, 3. februāra, pievakarē skatītāju novērtējumam tika sniegta TV3 raidījuma Iepirkšanās pavēlnieces pirmā epozode, kurā savulaik populārā televīzijas "seja" Anna Lieckalniņa (attēlā) skatītājiem ļāva aplūkot sava skapja saturu.

Pirmajā raidījuma galvenā varone bija Lieckalniņa, kura ne tikai devās iepirkšanās tūrē pa apģērbu veikaliem, bet arī ļāva ieskatīties savā skapī un atrādīja savu iecienītākos tērpus.

Kā atklāja Anna, ikdienā viņa iecienījusi ērtu apģērbu un viņa nav no tām sievietēm, kas stundām pucējas - grima uzklāšana pirms ballītes viņai aizņemot vien piecas minūtes.

Savukārt apģērbā Anna iecienījusi tumšos toņus. Tāpat viņai ir svarīgi, lai drēbes ir ērtas - īpaši lielā cieņā viņai ir bezformīgas jaciņas jeb "pļundraciņi", kā viņa pati tos dēvē.

Lieckalniņa arī pastāstīja, ka iepirkšanās ir ļoti laikietilpīgs process, un viņai nepatīk stundām ilgi staigāt pa veikaliem - tiklīdz viņa sajūt nogurumi, šopings tiek pārtraukts un viņa dodas mājās.


Tiesa, viņas izvēlētie apģērbi iepirkšanās spēlē tika novērtēti neviennozīmīgi. No savām konkurentēm, žurnālistes Ievas Adamss, sabiedrisko attiecību konsultantes Unas Ulmes - Silas un bijušās TV "sejas" Zanes Kalinkas, Lieckalniņa saņēma gan uzslavas, gan kritiku, bet to katru vakaru līdz ceturtdienai skatītājiem būs iespējams sekot līdzi, kā veiksies pārējām dāmām un kura no "iepirkšanās pavēlniecēm" šonedēļ uzvarēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!