Šovā "Saimnieks meklē sievu" savulaik iepazītā Magone Burka šoruden kopā ar visu ģimeni no Anglijas pārcēlusies uz Latviju un ir apņēmības pilna turpmāk saimniekot dzimtenē. Turklāt viņa ir arī ceturtā bērna gaidībās. Tiesa, nākotnes plānus aizēno sievietes strīds ar pašas māti, kura meitu ar visu ģimeni grasās atstāt bez pajumtes, un nu Magone nolēmusi meklēt jaunu mājvietu.

Magones ģimenes priekiem un bēdām darbadienu vakaros iespējams sekot līdzi kanāla "STV Pirmā!" realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra".

Gluži kā karsts kartupelis šobrīd ir Magones un viņas mātes attiecības. Mamma, lai arī pati meitu aicinājusi atgriezties no Anglijas un vēlīgi solījusi iespēju saimniekot viņas mājā, nu domas mainījusi un savu īpašumu meitai un viņas ģimenei tomēr nenovēlēšot.

Savukārt Magone un viņas vīrs lietuvietis Žans uzstāj, ka viņi grib saimniekot un līdzekļus remontā ieguldīt savā mājoklī, nevis mātes īpašumā. Turklāt Magones māmuļa nemitīgi maina domas, liekot noprast, ka meitas ģimene var kādā dienā vispār palikt bez pajumtes.

Magone ne vienu reizi vien lējusi gaužas asaras par šo netaisnību, jo viņa daudzus gadus smagi strādājusi Anglijā, lai samaksātu mātes mājas kredītu, regulāri viņai sūtījusi naudu un materiāli atbalstījusi, bet tagad pašai teju uz ielas jādzīvo.

Magones mērs beidzot ir pilns, un šī vakara sērijā viņa dosies jaunas mājvietas meklējumos. Magone ar ģimeni ir gatava teikt ardievas Priekulei un pārcelties uz savu dzimto pusi Gulbeni.

"Es meklēju sev jaunas mājas. Un nu pēc sludinājuma esam atraduši sev piemērotu variantu gan izskata, gan materiālā izteiksmē," stāstīs Magone.

Turklāt Magone ar vīru no darba nebaidās – viņus nebiedē nedz ar zāli aizaugušais pagalms, nedz iekštelpas, kas prasās pēc remonta. "Mums svarīgi, ka ir pamati, ka māja ir kā stabils fundaments," savas prasības raksturos Magone, kura priecāsies arī par apkārtnes svaigo gaisu, mežu un iespēju saimniekot dzimtenē.

Jau vēstīts, ka Magone 2017. gada oktobrī Anglijā apprecējās ar lietuvieti Žanu Šutovu. Pērn rudenī piedzima abu kopīgais dēls Fēnikss.

Fēnikss ir Magones trešais dēls. Atgādinām, ka viņai no iepriekšējām attiecībām ir divi dēli. Ar pirmdzimtā Roberta tēti attiecības pajuka. Savukārt otrais dēls Raimonds Saulgaitis tika ieņemts šovā "Saimnieks meklē sievu".

Arī ar Raimonda tēvu, guļbūvju celtnieku Venti Vītolu saskanīgu savienību Magonei neizdevās nodibināt, un abu attiecības izvērtās par publisku netīrās veļas mazgāšanu, kas vilkās vairāku gadu garumā.

Tiesiskā ceļā ieguvusi atsevišķu aizgādību pār savu un Venta dēlu Raimondu Saulgaiti, Magone pirms dažiem gadiem pameta Latviju un pārcēlās uz Angliju, un tur viņa sastapa savu jauno mīlestību vārdā Žans. Arī Magones vīram no iepriekšējām attiecībām ir divi dēli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!