Šoruden ziņu virsrakstos atgriezies savulaik šovā "Saimnieks meklē sievu" iepazītās Magones Burkas vārds. Sieviete pēc vairākiem Anglijā nodzīvotiem un nostrādātiem gadiem kopā ar vīru, lietuvieti Žanu un bērniem atgriezusies dzimtenē un šobrīd ir ceturtā bērniņa gaidībās, tomēr viņu saimei neiet pārāk gludi – Magonei ar savu māti ir konflikts, kas pagaidām nav atrisinājies.

Magones ģimenes priekiem un bēdām iespējams sekot līdzi kanāla "STV Pirmā!" realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra"

Magone kopā ar ģimeni nesen atgriezusies no ārzemēm un ar lielām cerībām plānojusi saimniekot mātes mājā, kuru tā savai meitai vēlīgi esot solījusi. Taču māte savas domas mainījusi un, neslēpjot klaju nepatiku pret Magones vīru, to pārim tomēr nenorakstīšot.

Saasinājumi attiecībās ar māti jauno sievieti ne reizi vien noveduši līdz asarām, jo, kā stāsta Magone, viņa gadiem ilgi strādājusi ārzemēs, lai apmaksātu mājas kredītu un regulāri sūtījusi mammai naudu, bet tagad pašas bērniem teju vai jādzīvo uz ielas.

Šova šī vakara sērija iesāksies ar rūgtām Magones asarām, jo māte tomēr nav piekritusi meitas piedāvātajam uzturlīgumam. Savukārt Žans uzstāj – mājā nesaimniekos un remontā savu naudu neieguldīs, kamēr nebūs cieša skaidrība, ka sievasmāte īpašumu atvēlēs tieši Magonei vai viņas bērniem, jo ģimenei nepieciešama drošības sajūta un jumts virs galvas.

Turklāt Magones vīra sirds ir tikpat liela rūgtuma un aizvainojuma pilna kā sievai, jo izrādās – ģimene pametusi labi apmaksātu darbu Anglijā, lai pēc mātes aicinājuma un solījumiem ļaut saimniekot mājā atgrieztos Latvijā un strādātu šeit. Bet nu viss velti.

Abi pat steigs apspriest variantus, uz kuru pusi doties brīdī, kad ģimene pajumti zaudēs. Kā viena no iespējām tiks izskatīta atgriešanās mazajā vienistabas dzīvoklī, taču viens ir skaidrs – kuplajai ģimenei un sunim tur būs krietni par šauru. Žans arī uzstās, ka nekādā gadījumā neatteiksies no suņa, jo arī viņš piederot pie ģimenes, un vīrietis nevēlas pieļaut savu un Magones vecāku, kuri paši savus bērnus savulaik aizsūtījuši pasaulē, kļūdas. Viņš ir gatavs meklēt risinājumus, lai pasargātu savu ģimeni un nodrošinātu labu nākotni.

"Mēs uzticējāmies viņai. Domājām – būsim ģimene un visi kopā strādāsim. Bet te – katru rītu maina savas domas," savu rūgtumu paudis Žans. "Tā taču nevar. Kauns pilnīgi – pašas māte šitā var darīt. Fui, pilnīgi riebjas! Un ko var mācīt saviem mazajiem saukties par vecmammu, ja tā var rīkoties – izsviest savus mazbērnus laukā, lietū," asarām acīs teic Magone.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!