Foto: Privātais arhīvs

Nākamnedēļ noslēgsies iepazīšanās un attiecību šovs "Saimnieks meklē sievu". Pēdējā sērijā Baiba Sipeniece-Gavare dosies apciemot pārus, lai noskaidrotu viņu nākotnes plānus, un video ieskats fināla epizodē liecina – Ilmāra un Beātes attiecības, iespējams, vainagosies ar scenāriju "ilgi un laimīgi līdz mūža galam".

Video ieskats sērijā, kas TV3 būs skatāma pirmdienas 11. novembra, vakarā, liecina, ka Ilmārs dosies uz rotu veikalu, lai izvēlētos Beātei saderināšanās gredzenu

Ilmārs rūpīgi apskatīs vairākus dažādus modeļus, līdz atradīs īsto, kuru pasniegt izredzētajai, un saimnieks priecāsies, ka izvēlētā rota esot tikpat skaista, cik skaista ir līgaviņa. Tāpat arī viņš veikala vadītājai paziņos, lai gaida abus ciemos pēc laulību gredzeniem.

To, kā tieši izskanēs bildinājums un vai Beāte piekritīs, skatītāji varēs uzzināt jau pirmdien.

Atgādinām, ka saimnieks Ilmārs no Alojas puses bija šova šīs sezonas iekārojamākais saimnieks – viņš bija saņēmis visvairāk vēstuļu. Pie sevis ciemos vīrietis uzaicināja trīs potenciālās līgaviņas, tomēr saikne ar simpātisko tumšmati Beāti viņam bija izveidojusies jau no iepazīšanās brīža.

Abi arī nesen bija devušies ceļojumā uz Gruziju, kur ekskursijas mijās ar skūpstiem un dažādām mīļuma izpausmēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!