Foto: DELFI

Par godu Joku dienai raidījums Bez tabu apkopojis atsevišķu telekanāla TV3 ētera zvaigžņu filmēšanas laikā piedzīvotos kuriozus, kā arī viņu stāstus par dažādiem pieredzētiem misēkļiem.

Raidījuma Kinomānija vadītājs Kaspars Zlidnis atklājis, ka viņam visbiežāk problēmas rada vārda "populārs" lietošanu, bet viņa partnerei Annai Rozītei (attēlā) parasti misējas ar burta "ķ" izrunāšanu, kas parasti sasmīdina gan pašu Rozīti, gan pārējo raidījuma komandu.

Arī pieredzes bagātais laika ziņu moderators Ansis Klintsons, kuram laika prognozes ir jāiemācās no galvas, ne reizi vien piedzīvojis dažādus kuriozus, kļūdoties ar gaisa temperatūrām vai citiem meteoroloģiskajiem parametriem.

Arnis Krauze, kurš TV3 zvaigžņu pulkam pievienojies salīdzinoši nesen, atzinis, ka jau pirmajās darba nedēļās piedzīvojis īstas "ugunskristības", kad ētera kolēģe Agnese Vārpiņa aizmirsusi patīt uz priekšu ziņu špikera tekstu, tādējādi samulsinot pieredzējušo ziņu lasītāju.

Visdrošāk ēterā, šķiet, jūtas Tikai ar ielūgumiem vadītāji Intars Rešetins un Gints Grāvelis, jo šajā šovā dažādi jociņi ir pieļaujami, un tas, kas citā raidījumā būtu nepieņemami un tiktu uzskatīts par misēkli, šajā raidījumā dažkārt par nonāk līdz televīzijas skatītājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!